Image default
Városok

Justin Biebert újra letartóztatták

image_2014-09-03-14-48-41_54072a4905846.png

Justin Biebert újra letartóztatták
Még egy hét sem telt el azóta, hogy egy rajongója azzal vádolta meg Justint, hogy ellopta t#337;le a telefonját, máris újabb rend#337;rségi ügybe keveredett az énekes. Ezúttal ráadásul nem úszta meg a dolgot bilincs nélkül! A hatóságok tegnap este hozták nyilvánosságra, hogy múlt péntek letartóztatták Justin Biebert Ontarióban, Kanadában, ahová egyébként Selena Gomezzel kettesben utazott el. A tinisztár ugyanis a quadjával olyan #337;rülten vezetett, hogy beleütközött egy kisbuszba. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, de Justin és az autó sof#337;rje annyira összevesztek, hogy egymásnak estek, a szemtanúk pedig végül a verekedés miatt hívták ki a rend#337;röket. Az énekest be is vitték a helyi kapitányságra, de pár óra múlva már szabadon engedték azzal a feltétellel, hogy szeptember 29-én meg kell jelennie a bírósági tárgyaláson.

Justin persze nem hagyta annyiban a dolgot, és tegnap azt nyilatkozta, hogy az egész balesetr#337;l a paparazzi tehetnek. Szerinte ugyanis a kisbuszban egy csapat lesifotós követte #337;t, és azért ütköztek össze, mert túl közel hajtottak hozzá, hogy minél jobb képet tudjanak készíteni róla. „Justin Bieber és Selena Gomez nyugalmas pihenését a hétvégén egy csapat paparazzo zavarta meg. Ez sajnálatos módon feljelentéshez vezetett közúti veszélyeztetés és bántalmazáshoz vádjával. De Justin és Selena maximálisan együtt m#369;ködtek a rend#337;rökkel, így reméljük, hamarosan megoldódik az ügy” – írta a menedzsere a hivatalos közleményben.
Forrás: Cosmopolitan
 

Hasonló hírek

Véget ért Sophie Marceau és Christopher Lambert házassága

info

Újra dúl a szerelem Tornóczky Anita és férje között

info

Feleségül veszi állapotos barátn#337;jét Caramel  – Bár szeptemberben érkezik a baba, lehet, hogy addig még az oltár elé áll Caramel és kedvese &nda

info