Főoldal > Tartalom > Városok >

Ez a hosszú házasság titka Michael Caine szerint

Ez a hosszú házasság titka Michael Caine szerint

Hirdetés

image_2014-09-06-05-44-27_540a9f3b6eb4f.jpg

Ez a hosszú házasság titka Michael Caine szerint
Sir Michael Caine-nek teljesen biztos tippje van a hosszú házasságra. "Az elején nem szabad elszúrni! " mesélte Michael Caine. "Ha akkor az ember külön fürd#337;szobát harcol ki magának, ami csak az övé, és a feleségének is saját fürd#337;je lesz, az a boldogság házasság titka. Ellenkez#337; esetben kapsz egy kis vacak sarkot a fürd#337;ben, ahova leteheted a borotvádat és fogkefédet, és ahova soha nem akkor jutsz be, amikor akarsz…"
Sir Caine nyilván nem a leveg#337;be beszél, hiszen pontosan 42 évvel ezel#337;tt kötött házasságot, igaz, akkor már a másodikat. Shakirával, ahogy meséli, teljesen egyenrangú partnerek. "Nem arról volt szó, hogy egy kislány hozzáment egy sikeres, befutott sztárhoz vagy más, efféle hasonló hülyeség, hanem arról a feleségem egyenl#337; partner velem, az üzletet #337; viszi. Háttérmunkás, aki nélkül nem m#369;ködne semmi."
De Shakira és Caine házassága nemcsak az üzletvitel miatt forrt ilyen határozottan egybe, hanem azért is, mert Caine a világon mindenhová magával viszi a feleségét. Szerinte ugyanis nem létezik két parallel világ, ahol az egyikben a házas ember Caine él, családjával és a másik, ahol Caine filmszínész van a barátaival. A két világ ugyanis egy, amelyben #337;k ketten alkotnak egy egészet.
Forrás: dailymail.co.uk | 2014. 09. 05. 17:40:00
Sir Micahel Caine és felesége Lady Shaikra Caine. Fotó: Camera Press Sir Micahel Caine és felesége Lady Shaikra Caine. Fotó: Camera Press

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: