Vadászat

Miaúú! Ez a legcukibb 50 Shades-paródia

image_2014-08-15-16-46-09_53ee395169b97.png

Miaúú! Ez a legcukibb 50 Shades-paródia
Múlt héten megmutattuk már A szürke 50 árnyalata kutyaverzióját, most pedig megérkezett a következ#337; cuki feldolgozás, ezúttal édes kiscicákkal! Készülj, mert ezt sem bírod majd ki nevetés nélkül!
Már az els#337; másodperceken mosolyogni fogsz, ugyanis videó azzal indul, hogy a film el#337;zetesének híres mondatát átírták cicanyelvre: ,,Mr Grey, nemsokára találkozunk, miau!’’. A cuki lánycica, a nagy kék szemével pedig tényleg hasonlít Anára. De utána megjelenik a fiúcica is a nyakába akasztott kartonöltönnyel, és ett#337;l már garantáltan kiakad a cukiságmér#337;d. A paródia legviccesebb jelenete az, amikor a cicák bemennek a fájdalom vörös szobájába és Grey cica meztelenre "vetk#337;zik”. Ráadásul egy kend#337; és egy gomolyag is el#337;kerül, mintha csak Mr. Grey titkos játékainak cicaverzió lennének. Amikor pedig Mr.Grey macsek ráparancsol a párjára, hogy nézze meg a kockáit, biztosan könnyezve nevetsz majd. Egy biztos, mi nem csak hazavinnénk ezeket az imádnivaló sz#337;rmókokat, hanem kiosztanánk nekik a cica Oscar-díjat is!

Forrás: Cosmopolitan

Hasonló hírek

Tüneményes videó: így gondozza beteg kutyabarátját a macska

info

Norvég erdei macska

info

Örökbe fogadták a világ legszomorúbb macskáját – Reméljük, belül már mosolyog.

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------