Főoldal » Otthonában került karanténba Kulcsár Edina
Bulvár

Otthonában került karanténba Kulcsár Edina

Szörnyen telt a csütörtök éjjel Kulcsár Edina számára. A műsorvezető elkapott egy vírust, ami a várandós szervezetét annyira megviselte, hogy kórházba kellett mennie. Most otthonában lábadozik.

Korán és meglehetősen rosszul kezdődött az év második napja Kulcsár Edina és Csuti számára. Edina ugyanis elkapta a férjétől azt a vírust, amitől korábban Csuti szenvedett, így hajnali háromtól nem múló rosszullétek kínozták a várandós műsorvezetőt.

Fotó: Markovics Gábor

Reggel Edina még be akart menni dolgozni, ám annyira rossz állapotban volt, hogy Csuti rögtön látta, szakszerű segítségre van szükségük. Másfél éves kisfiukat, Medoxot az egyik nagymamára bízták, ők pedig rögtön a kórházba mentek.

„Akkor nyugodtunk csak meg, amikor kiderült, hogy a babának nincs semmi baja. Edina infúziót kapott, és délutánra megerősödött annyira, hogy hazaengedtek minket.”

Mindez persze koránt sem jelenti azt, hogy a kismama másnap ugyanott folytathatta, mint a vírus előtt. Akik ismerik Edinát, tudják, hogy nem szokta elhagyni magát: a műsorvezető mindig tevékeny, több vállalkozásban dolgozik, és nem szereti lógatni a lábát. Ezúttal azonban kénytelen megtenni ezt, és a szakemberekre hallgatni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szevasz 2020…🤒😏 Sajnos feltehetően @edinakulcsar_official elkapta tőlem ezt a mocskot, úgyhogy jobbnak láttuk ha orvosi segítséget kérünk! 🚑 A sok nagymamának köszönhetően Medikének esélye sem volt elkapni 🙏🏽 de tessenek vigyázni, mert ez egy undorító, lesből támadó rohadék egy vírus! ⚠️ Gyorsan jön, gyorsan megy, de alattomos! Amit tenni kell/lehet ebben az esetben, de persze tessék orvoshoz fordulni •sok folyadékot inni a kiszáradás ellen, lehetőleg mentes vizet, apró kortyonként és gyakran! •ha már megszűnt a hányás, akkor vajas pirítósból enni apránként •várandósok esetén magnéziumot lehet szedni egyedül •ha a betegség lázzal is párosul, akkor paracetamol tartalmú lázcsillapítót szükséges szedni (Panadol) #becareful #drSzabo

Szabó András Csuti (@csut.i) által megosztott bejegyzés,

„Az orvosok szigorú pihenést írtak elő Edinának, aminek ő érthető módon nem igazán örült, de neki is a baba az első. Medox addig a nagyszülőknél lesz: szerencsére nagy a család, sokakra számíthatunk, de már most nagyon hiányzik. Szombat este talán már haza merjük hozni Medikét, Edinát pedig addig nem engedem ki a lakásból, míg teljesen jól nem lesz!” – jelentette ki mosolyogva Csuti.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Mindenkit sokkolt Demcsák Zsuzsa villámesküvője – Itt a klinikai szakpszichológus véleménye

Mazsi

Britney Spears rehabra került

info

Durva, biciklis esések

info