Hirmagazin.eu
Főoldal » Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek
Otthon, lakberendezés, kert

Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek

Minden gyermek álma, hogy legyen egy saját szobája és minden szülő álma, hogy gyermekének a legszebb, legjobb gyerekszobát alkossa meg.

Akkor jó egy gyerekszoba, ha a gyermeknek is tetszik, az ő egyéniségéhez és érdeklődéséhez van igazítva, de mindemellett biztonságos és stílusos is. A gyerekszoba kialakítását befolyásolja a szoba mérete, a gyerek igénye és természetesen a költségvetésünk. Valójában azonban nem kell feltétlenül sok pénzt költenünk egy jó gyerekszobára, inkább vessük be a kreativitásunkat.

Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek

Vidám sárga falak

Ebben a szobában nem csak a vidám, élénk sárga falak nagyon ötletesek, de a táblafal is egy extra ötlet. Sok-sok doboz és polc ad rá lehetőséget, hogy a játékokat legyen hová pakolni és gyorsan rendet lehessen rakni a nap végén. Érdemes a szőnyeget is megnézni. Nagyon extra a csíkos szőnyeg, amin a gyerekek nyugodtan játszahatnak a földön ülve, főleg ha szőnyegalátéttel is megvastagítjuk.

Babzsákfotel és falvédő

Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek

A dekoria.hu kínálatában találtuk ezeket a vidám színekben úszó textileket. Jó ötlet az ágy mellé a falvédő, amin még két zseb is van. Ide lehet rejteni például a papírzsebkendőt vagy éppen a titkos dolgokat. A gyerekek imádják a babzsákfotelt is, puha, kényelmes, lehet rajta hemperegni, játszani. A függönyrolóval remekül lehet szabályozni a bejövő fényt.

Játékra inspiráló szőnyeg

Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek

Az élénk színek és formák inspirálóag hatnak a gyerekek fejlődésére. Ez a szőnyeg sokféle játékra ad lehetőséget és fejleszti a gyerekek fantáziáját.

Nagyobbaknak

Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek

Ez az összeállítás inkább fiúknak való a kékes árnyalatok inkább fiús színek.

Külön játszórész

Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek

Ha több gyermekünk is van, érdemesebb egy közös helyet is kialakítani, ahol együtt játszhatnak.

Tengerész sítlusban

Ötletes gyerekszobák, melyet imádnak a gyermekek

Ez a szoba elsősorban a kisfiúkat varázsolná el. Néhány egyszerű ötlettel ilyen látványos gyerekszobát alakíthatunk ki, melyet biztos, hogy gyermekünk is nagyon élvezne. Ebben a szobában egy egész kikötőt jelenítettek meg, amely lehetőséget adott egy csúszda elhelyezésére is és az ágy is meg van emelve, ami által újabb tároló helyet kapunk az ágy alatt.

Ne felejtsük el a gyerekekkel együtt megnézni ezeket az ötleteket. Így őket is bevonhatjuk a saját szobájuk kialakításába.
Forrás: otletes-otthon.hu

Hasonló hírek

Mediterrán jellegű kert

Géza

Tegyél borsot a mosásba, meg fogsz lepődni rajta milyen káprázatos hatásai vannak!

Edit

Garázs Varázs

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------