Image default
Tudástár - minden érdekesség

Öt félelmetes kép a múltból

Most olyan képeket hoztunk, amelyek igencsak hátborzongatóra sikerültek. A múltbeli képek valahogy mindig félelmetesebbnek hatnak, hát még a most következők.

 

1. Mickey Mouse Club
A Disney-mánia csúcsán a helyi mozikban maszkokat osztogattak. Azonban a kép nem árasztja magából azt a vicces hangulatot, ehelyett inkább rémálmaidban jelenik meg hasonló.

Öt félelmetes kép a múltból

2. Csernobil radioaktív szemete
Az 1986-os csernobili katasztrófa után senki se lépett be a területre hosszú évekig. De 1996-ban Artur Korneyev meglátogatta a helyszínt, és borzalmas látvány tárult a szeme elé. Egy óriási gomba terjedt szét a gyár területén. A fotós képtelen volt megfelelő képet készíteni róla, hiszen a fényképezőgépre is hatott a sugárzás, így érdekesre sikerült a felvétel.

Öt félelmetes kép a múltból

3. Szörnyeteg bohócok a karneválon
A most következő képet 1926-ban készítették Colorado államban. A Klu Klux Klán tagjait láthatjuk az óriáskeréken.

Öt félelmetes kép a múltból

4. Egy férfi rengeteg emberi csonttal
Lehet valami jó magyarázat arra, hogy mit is csinál ez a férfi egy hatalmas adag csonttal? Egyébként igen. Ez a munkás Párizsban dolgozott a katakombákban az 1860-as években. Emberi maradványok kellett összegyűjtenie.

Öt félelmetes kép a múltból

5. Félelmetes baba
Hogyha félsz a babáktól, akkor ettől teljesen ki fogsz akadni. Ez a baba ugyanis magától kúszik a földön. 1871-ben ezt vásárolhatták a szülők a gyerekeiknek.

Öt félelmetes kép a múltból

 

forrás: MoviePilot

Hasonló hírek

Megkezdődött a pompás királylepkék vándorlása

info

Elképesztő lufi alkotások

Edit

Jógaórákkal a vasúti stressz ellen

info