Főoldal » Öt év után szólalt meg a testvére! Elmondta, miért halhatott meg Bódi László Cipő
Bulvár

Öt év után szólalt meg a testvére! Elmondta, miért halhatott meg Bódi László Cipő

Cipő édesanyja már kibeszélte az igazságot magából.

Már öt éve, hogy több betegség után Cipő örökre lecsukta a szemét. Családja a mai napig nem tudja felfogni, milyen tragédia érte, nem enyhül a fájdalmuk. Épp ellenkezőleg. Arra várnak, hogy megcsörrenjen a telefon, és szeretett családtagjuk megszólaljon a vonal végén. Amióta az énekes elhunyt az édesanya folyamatosan vele álmodik, egyszerűen belebetegedett a halálába – meséli Cipő testvére, Bódi Marica a Sorry! magazinnak.

Fájdalmukat talán csak az a sok-sok virág és emlék enyhítheti, amit a rajongók hagynak ott a sírjánál. Jó látni, hogy az emberek ennyire szerették, és hogy még mindig gondolnak rá.

Az elhunyt énekes nővére és édesanyja a temetés kapcsán keveredett viszályba Cipő ikerlányaival, amit a mai napig nem sikerült megoldaniuk, hiszen a lányok továbbra sem beszélnek a nagymamájukkal.

„Úgy vagyok vele, hogy ha a sors így akarta, akkor ez így van. Anyu is így tudott ebbe beletörődni. Egyetlen unokája van rajtuk kívül, az én fiam, ő szokott anyunak segíteni. Arról nincs tudomásom, hogy esetleg eltiltották-e tőle a lányokat, ám azt gondolom, hogy ők felnőttek, onnantól kezdve, ha tiltva vannak, ha nem, de szeretnék, akkor megkereshetnék a mamájukat” – mondja szomorúan Marica, és elárulja, ha ez nekik így jó, akkor elfogadja ezt mindenki.

Cipő édesanyja évekkel ezelőtt elmondta, hogy arra készül, megír egy könyvet, amiből kiderül, ki hajszolta a halálba a fiát. Bár már elkészítette a mű felét, azonban képtelen befejezni.

„Szerintünk talán egy-két koncertet ki kellett volna hagyni, vagy akár többet is. Persze, az ember erre nem tud mit mondani, ez az ő döntésük volt, nekünk ez anno nem tetszett – rántja le a leplet múltbeli sérelmeikről Marica. – Igazából nem tettünk le róla, hogy írunk ezzel kapcsolatban egy könyvet. De anyukámnak nagyon fájdalmas felemlegetni ezt a történetet. Nekünk már kibeszélte magából, úgyhogy az is lehet, hogy ha a könyv születik, akkor inkább pozitív témát dolgoznánk fel, mert ami megtörtént, azon már nem tudunk változtatni… Sok minden fáj ezzel kapcsolatban. Nagyon sok düh volt anyukámban meg bennem is, de el kellett fogadnunk, hogy nem tudjuk megváltoztatni a világot. Kicsik vagyunk ahhoz hogy valamit is tudjunk tenni.”

Hasonló hírek

Meglepő videó: Őszintén beszél a drogozásról Curtis – VIDEÓ

Mazsi

Nem hittünk a fülünknek: Bochkor Gábor vérig sértette Liptai Claudiát

Mazsi

Ugyanazon a napon, egymás mellett szült egy ikerpár

Edit