Hirmagazin.eu
Főoldal » Őszintén beszélt a házasságáról Szinetár Dóra
Bulvár

Őszintén beszélt a házasságáról Szinetár Dóra

Szinetár Dóra negyvenéves fejjel két váláson van túl, s két gyermeke is született korábbi kapcsolataiból. 2015-ben házasodott össze Makranczi Zalán színésszel, s most őszintén beszélt kettejük kapcsolatáról.

Őszintén beszélt a házasságáról Szinetár Dóra

Tizenkilenc éves korában ment először férjhez a színésznő, s válásai után szilárd meggyőződése, hogy jobb a gyerekeknek az, ha új, de boldog kapcsolatban élnek a szülei, mint ha egy megromlott házasságban gyűlölködnének – írja a Blikk.

Dóra mélységesen hitt és hisz annak létezésében, hogy két ember egymásra talál és halálukig boldogan élnek – még ha nem is első szerelemként. Férjével, Zalánnal úgy érzi, hogy végtelen békesség honol kapcsolatukban, s ezt annak köszönheti, hogy mikor találkoztak, tudta, hogyan szeretne élni, s nem csúszott bele abba a hibába, hogy bárkinek is meg akart volna felelni.

A Nők Lapja tegnapi számában adott interjújában kiemelte, hogy fontosnak tartja, hogy egy kapcsolatban is tisztában legyen azzal a két fél, hogy nem csak együtt, de saját maguk, külön félként hogyan tudnak boldogok lenni – ezt tartja a házasságában uralkodó harmónia alapkövének a szereteten és az elfogadáson túl.

 

Hasonló hírek

Meglepő fotók készültek Baukó Éváról!

info

Felháborodott Bangó Margit, vérig sértették Bochkor Gáborék!

Mazsi

Mérgező koktéllal próbálta eltenni láb alól kedvesét

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------