Image default
Bulvár

Őszinte vallomás: válságban van a magyar színész házassága

Tizenkét év után hullámvölgybe került Száraz Dénes házassága.

Őszintén mesélt vívódásairól, érzékenységéről és házassága nehézségeiről Száraz Dénes. A Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja érzékeny embernek tartja magát, és bevallotta, régebben nagyon sértődékeny volt. A hullámvölgyeket pedig úgy kezelte, hogy felvette a kemény, macsó férfi szerepét. Most, túl a negyvenen azonban már érettebbnek érzi magát, helyén tudja kezelni a sértéseket is.

Őszinte vallomás válságban van a magyar színész házassága

“A fiamat is próbálom úgy nevelni, hogy sose szégyenkezzen, ha rosszat csinál, inkább álljon bele. Ha előfordul, hogy rákiabálok, mert éppen vezetek, ő meg üvölt hátul, később elnézést kérek tőle. Ahhoz is nagy erő kell, hogy bocsánatot kérjünk, és ne játsszuk a kemény apát” – vallotta meg a Story magazinnak.

A színész azt is bevallotta, gyakran megesett vele, hogy az érzékenysége miatt beleszeretett a kolléganőibe. Ahogy fogalmazott, játék közben megnyílik a lelke, így könnyebben esik olyankor szerelembe. A feleségével is így jött össze tizenkét évvel ezelőtt. Most azonban már nem áldozná fel a családi életét egy futó kaland kedvéért.

“Ha ilyesmi meg is történik velem a színpadon újra, miután lement a függöny, lezárom magamban ezt az érzést, és megyek tovább”.

A színész különben épp egy nehéz időszakot él át a házasságában, mint mondta, nincs minden rendben, tizenkét év után elakadtak.De bízik benne, hogy meg tudják oldani a problémákat.

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Újabb meglepő részlet derült ki Dobó Kata és Anger Zsolt szakításáról!

Mazsi

Tóth Gabi a ta­nít­vá­nyá­tól akar gye­re­ket, össze is köl­töz­tek gyor­san

Mazsi

Kiderült, mi nyugtathatja meg Berki Natit – VIDEÓ

Edit