Hirmagazin.eu
Főoldal » Őszinte vallomás: válságban van a magyar színész házassága
Bulvár

Őszinte vallomás: válságban van a magyar színész házassága

Tizenkét év után hullámvölgybe került Száraz Dénes házassága.

Őszintén mesélt vívódásairól, érzékenységéről és házassága nehézségeiről Száraz Dénes. A Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja érzékeny embernek tartja magát, és bevallotta, régebben nagyon sértődékeny volt. A hullámvölgyeket pedig úgy kezelte, hogy felvette a kemény, macsó férfi szerepét. Most, túl a negyvenen azonban már érettebbnek érzi magát, helyén tudja kezelni a sértéseket is.

Őszinte vallomás válságban van a magyar színész házassága

“A fiamat is próbálom úgy nevelni, hogy sose szégyenkezzen, ha rosszat csinál, inkább álljon bele. Ha előfordul, hogy rákiabálok, mert éppen vezetek, ő meg üvölt hátul, később elnézést kérek tőle. Ahhoz is nagy erő kell, hogy bocsánatot kérjünk, és ne játsszuk a kemény apát” – vallotta meg a Story magazinnak.

A színész azt is bevallotta, gyakran megesett vele, hogy az érzékenysége miatt beleszeretett a kolléganőibe. Ahogy fogalmazott, játék közben megnyílik a lelke, így könnyebben esik olyankor szerelembe. A feleségével is így jött össze tizenkét évvel ezelőtt. Most azonban már nem áldozná fel a családi életét egy futó kaland kedvéért.

“Ha ilyesmi meg is történik velem a színpadon újra, miután lement a függöny, lezárom magamban ezt az érzést, és megyek tovább”.

A színész különben épp egy nehéz időszakot él át a házasságában, mint mondta, nincs minden rendben, tizenkét év után elakadtak.De bízik benne, hogy meg tudják oldani a problémákat.

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Kasza Tibor kitálal – betegsége miatt fogy az énekes

Mazsi

Nagy Ervin nem hitt a szemének: Hihetetlen ajándékot kapott

Mazsi

Dalt írt az aranyér műtétjéről Pataky Attila

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------