Hirmagazin.eu
Főoldal » Öszehangolt akcióban, magyar drogbárókat fogtak rendőreink! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Öszehangolt akcióban, magyar drogbárókat fogtak rendőreink! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

A rendőrök öt baranyai és egy budapesti kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe. (2018. 11. 22., cs – 05:03, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. november 20-án délután egy összehangolt akció keretében Pécsett, Orfűn és Abaligeten összesen három férfit és egy nőt fogtak el. A rendőrök a megyében két helyszínen szemlét, és összesen tizenegy helyen kutatást tartottak, amelynek eredményeként több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

Tekintettel arra, hogy az egyik kereskedő kapcsán felmerült a gyanúja annak, hogy házában fegyvert tart, ezért ugyanezen a napon a rendőrség felkérésre a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége Pécsett elfogott egy negyedik férfit, majd a rendőrök átkutatták annak kisasszonyfai házát. A rendőrök a házban megtartott szemle során a kábítószergyanús növényeken, növényi származékokon és kábítószerrel szennyezett tárgyakon kívül egy forgótáras flóbert pisztolyt és 23 flóbert lőszert is lefoglaltak.

A gyanú szerint a 32 éves abaligeti férfi egy 30 éves abaligeti, egy 32 éves kisasszonyfai, egy 32 éves orfűi férfi és annak 29 éves barátnője útján jutott kábítószerhez, amelyet ezután egy budapesti férfinak értékesített tovább.

A négy férfit és a nőt kihallgatták gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2018. november 21-én reggel Budapesten fogták el azt a 30 éves román állampolgárságú férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy a 32 éves abaligeti gyanúsítottól többször is vásárolt kábítószert. A férfitól kábítószergyanús növényi származékot, ötmillió forint és háromezer euró készpénzt foglaltak le. Elfogását követően Pécsre szállították, kihallgatták gyanúsítottként, majd öt is bűnügyi őrizetbe vették.

A kábítószer gyorsteszt öt gyanúsítottnál pozitív eredményt mutatott.

A hat gyanúsított ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Az őrizetben lévő kereskedőkkel szemben a rendőrség előterjesztést tesz letartóztatásuk indítványozására.

Kép: Hirmagazin.eu

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Halálra késelték az ismert színész unokáját

info

Halálos vasúti baleset Vecsésen!

Géza

Gyerekek is megsérültek a Keszthely közelében történt halálos balesetben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------