Hirmagazin.eu
Főoldal » Oszama bin Laden unokahúga: ha Biden nyer, szeptember 11-i merényletek várhatnak az országra..
Külföld

Oszama bin Laden unokahúga: ha Biden nyer, szeptember 11-i merényletek várhatnak az országra..

Donald Trump elhagyhatja az Egyesült Államokat, ha demokrata kihívója, Joe Biden nyeri a november 3-i elnökválasztást.

Ezzel viccelt az elnök egy kampányrendezvényen. Biden elsősorban a járványhelyzettel támadja ellenfelét. A felmérések szerint a demokrata jelölt országosan mintegy tíz százalékponttal vezet.

Mindent belead a kampány még hátralévő részébe Donald Trump, aki a hétvégén fontos úgynevezett csatatér államokban tartott nagygyűléseket.

Michiganbenben elsősorban az állam demokrata kormányzóját vette célba. Felszólította a hallgatóságát, hogy vegyék rá a kormányzót arra, hogy nyissa meg a gazdaságot, az iskolákat, amelyeknek a bezárását Gretchen Whitmer a járvány miatt rendelte el.

A kormányzó a mikroblogján reagált. Mint írta: ez a retorika sodorja veszélybe az ő, a családja és más kormányzati tisztviselők életét. Whitmer arra utalt, hogy az FBI nemrég összeesküvőket tartóztatott le, akik állítólag el akarták rabolni a kormányzót, mert szerintük túl szigorú intézkedéseket vezetett be a járvány ellen.

Az elnök Georgiában is járt. “El tudják képzelni, hogy veszítek a politika történetének legrosszabb jelöltje ellen? Nem fogom magam túl jól érezni. Talán még az országot is el kell hagynom.” – élcelődött Trump.

Az elnök országosan mintegy tíz százalékponttal van lemaradva demokrata kihívójával szemben, aki elsősorban a járványhelyzettel támadja.

“217 ezer amerikai halt meg a Covid-19 miatt. A szakemberek szerint további csaknem 200 ezer embert fogunk veszíteni a következő hónapokban, mert az elnök többet törődik a tőzsdével, mint önökkel.”

– jelentette ki Biden ugyancsak Michiganben.

Közben Trump meglepő helyről kapott támogatást.

Oszama bin Laden Egyesült Államokban élő unokahúga szerint Trump helyreállítja Amerika elveit, büszkeségét és függetlenségét, és ha Joe Bident választanák meg, akkor a szeptember 11-i terrortámadásokhoz hasonló merényletek várhatnak az országra.

mindenegyben.co

Hasonló hírek

Az USA és az egész EU nélkül nem lesz megállapodás az ukrajnai konfliktus rendezéséről

info

Ritka mélytengeri delfineket mosott partra a víz Ausztráliában

Géza

Késelés, lövöldözés és gázolás volt Jeruzsálemben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!