Hirmagazin.eu
Főoldal » Össztűz alá vették Orbán Viktort a parlamentben – cikkünk frissül
Belföldi hírek

Össztűz alá vették Orbán Viktort a parlamentben – cikkünk frissül

Az azonnali kérdések órájában az ellenzék a koronavírus ügyében árasztotta el kérdésekkel a kormányfőt. Cikkünk frissül.

Azonnali kérdések találták meg Orbán Viktor miniszterelnököt a parlamentben.

Harangozó Tamás (MSZP) azt tudakolta, mikor szándékozik a kormány a rendkívüli helyzetnek véget vetni a koronavírus járványt követően.

A kormányfő azt mondta, a frissében, kétharmaddal meghozott parlamenti döntés értelmében épp most helyezték vissza az erről szóló döntést az Országgyűlésnek.

Arató Gergely (DK) azonnali kérdése elején megjegyezte, nem helyezett vissza a kormány semmit a parlament kezébe, majd azt kérdezte, hogy lehet az, hogy napokig ápoltak valakit a János-kórházban védőfelszerelés nélkül, aki koronavírusosnak bizonyult, fertőzödtek-e háziorvosok, miért késlekednek a tesztek, meddig tart még a bizalom egy olyan helyzetben, ahol a valódi hősök az egészségügyben dolgoznak.

Orbán Viktor válaszában elmondta, az intézkedések időben megtörténtek, 13 ezernél is több tesztelés történt eddig Magyarországon, “nincs miért szégyenkeznünk”.

További kérdésében az ellenzéki politikus azt kérdezte, nem kellene-e az egészségügy politikai vezetését lecserélni olyan személyekre, akikben jobban bíznak a dolgozók.

Válaszában a kormányfő a 2010 előtti kormányzat intézkedéseit sorolta. “Amikor megtámadnak bennünket, nézzék meg, mit tettek önök, használják azt a mércét!” – hangsúlyozta.

Keresztes László Lóránt (LMP) a védekezésről kérdezett: miért nem tudhatják a vidéki polgármesterek, hogy a településükön hány vírusos van? Ez az információ kellene ugyanis ahhoz, hogy megfelelő intézkedéseket tudjanak hozni a rendkívüli veszélyhelyzetben.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás
infostart, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

EURÓPA TRANZITZÓNÁJA

Edit

Lomnici: át kell világítani a Soros-listán szereplő képviselőket

Edit

Elhunyt Domán István főrabbi

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------