Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Összeveszett a szoptatáson Adele és a sztárszakács
Összeveszett a szoptatáson Adele és a sztárszakács
Adele nagyon kiakadt Jamie Oliver kampányán (Fotó: Facebook)

Összeveszett a szoptatáson Adele és a sztárszakács

Hirdetés

Jamie Oli­ver, a vi­lág­hírű sztár­séf a fe­jébe vette, hogy el­in­dít egy szop­ta­tást nép­sze­rű­sítő kam­pányt az Egye­sült Ki­rály­ság­ban, mivel a brit anyák több­sége hamar áttér a táp­szerre. Kez­de­mé­nye­zése tel­je­sen ki­akasz­totta Adele-t, aki egyik kon­cert­jén szólt be a mes­ter­sza­kács­nak.

Úgy tűnik, a szókimondó Adele mostanában képtelen visszafogni magát! A keddi brüsszeli merényletek után tartott koncertjén a terroristáknak intett be, most pedig  a világhírű sztárséfet, Jamie Olivert küldte el melegebb éghajlatra.

Mindezt azért, mert a fülébe jutott, hogy a Budapesten éttermet nyitó mesterszakács egy szoptatást népszerűsítő kampányt indít az Egyesült Királyságban. A The Sun beszámolója szerint Oliver nehezményezi, hogy a brit anyukák többsége nagyon hamar áttér a tápszerre, ezért döntött úgy, hogy kiáll a szoptatás mellett.

Összeveszett a szoptatáson Adele és a sztárszakács

Adele nagyon kiakadt Jamie Oliver kampányán (Fotó: Facebook)

Legújabb kezdeményezése teljesen kiverte a biztosítékot Adele-nál, aki egyik koncertjén a következő kemény szavakat intézte a séfhez:

“Tudjátok, mit? Kibaszottul nevetséges az a nyomás, ami rajtunk van, mindenki, aki nyomást gyakorol ránk, elmehet a picsába, ugye? Nehéz a szoptatás. Néhányunknak nem megy. Az én melleim nagyjából kilenc hétig bírták. Nagyon szerettem volna szoptatni, de nem tudtam, és azt éreztem, hogy ha most a dzsungel közepén lennék, a civilizáció kezdetén, akkor a gyerekem meghalna, csak azért, mert nekem nincs tejem

– fakadt ki a színpadon a világhírű énekesnő.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...