Image default
Bulvár

Összetörték a szívét! Elárulta szerelme Bereczki Zolit!

A színész keveset beszél magánéletéről, most azonban elárulta, hogy nagyon megbántotta szerelme, ami miatt nem mászott ki a gödörből…

Bereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nem beszél magánéletéről, de most kiderült, hogy azóta egy újabb szerelmi csalódáson van túl, írja a Bors. A színész-énekest emiatt nagyon nehéz megközelíteni, ugyanis nem engedi közel magához az embereket. A színész az Anita Storyban Ábel Anitának mesélt a fájdalmas véget ért kapcsolatról, azt azonban nem árulta el, hogy pontosan mi történt.

“A hűség nagyon fontos. Mert nagyon bízom. Nem nézek telefont, én utólag jövök rá, hogy a lefordított telefon az mit jelent. Tudniillik, ha a mai okostelefonokra érkezik egy üzenet, az egyből látszik a képernyőn, ha valaki lefordítja, hogy párja ne lássa ezeket a sorokat, az mindenképp gyanús kell, hogy legyen. Aligha lehet szó másról, mint megcsalásról”mondta el Zoli Anitának, azonban a napilap megkeresésére nem akarta kommentálni a történteket.

Bereczki Zoli elárulta, hogy nehéz időszakon van túl, viszont hamarosan elkészül új otthona, és reméli, a költözés segít majd neki abban, hogy túltegye magát a fájdalmas szerelmi csalódáson. 

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Damu feleségét már csak az alkohol érdekli

Edit

Majka döbbenetes kijelentést tett! „Hamarosan vége” (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Sarolta hercegnőre egyelőre nem adnak ruhát

Edit