Image default
Autók - motorok - hajók

Összetört néhány vadiúj Supra egy magyar rendszámú kamionon – videó

Útnak indultak az első, ötödik generációs Toyota Supra szállítmányok Ausztriából, ám néhány modell nem tudott épségben eljutni a bemutatótermekbe

– írja az Autónavigátor.

Az egyik kamionnak – amely magyar rendszámot viselt – félre kellett állnia az autópályán, miután a vontatmánya összetört.

A megrendelők már nagyon szeretnék rátenni a mancsukat a Toyotákra, pár tulajnak viszont még biztosan várnia kell, miután balesetbe keveredett egy kamion. A japtuneculture Instagram-oldalára került föl két fotó a pórul járt vontatmányról, onnan derült ki, hogy a kamion magyar rendszámot viselt (később a rendszámot kitakarták).

https://www.instagram.com/p/Bz-8V8giBAu/

Nem tudni, hol történt a baleset, a képek alapján a kamion még be tudott gurulni utána az egyik autópálya menti pihenőbe. Minden bizonnyal egy másik kamion érhette utol, mivel nem csak az alsó, de a felső Supra is összetört. Állítólag némelyik Suprán amerikai hosszjelző prizmákat is láttak, valamint a felnikből arra következtetnek, hogy az egyik négyhengeres modell. Az is előfordulhat, hogy az egész szállítmány a magyar piacra érkezett volna, ahol a BMW Z4-gyel egy gyártósoron készül a globális piacra.

Így muzsikál az ötödik generációs Toyota Supra:

alapjarat

Hasonló hírek

Hogyan válasszuk ki a megfelelő téli abroncsot?

Géza

Ünnepélyes gálán díjazták a TOP50 magyar autóversenyzőt

Géza

Vízre bocsátották a Harmony of the Sea nevü hajót, a világ legnagyobb óceánjáróját

info