Főoldal » Összeszedte a feleség, mi mindenen hisztizik férje a nyaralásuk alatt – százával kapja a kommenteket
Életmód hírek

Összeszedte a feleség, mi mindenen hisztizik férje a nyaralásuk alatt – százával kapja a kommenteket

A túl meleg időjárástól kezdve a túl homokos tengerpartig mindennel baja volt a férjnek. A nő posztja után kiderült, hogy rengeteg feleség átérzi a helyzetét.

A legtöbb ember olyan nyaralásról álmodik, amelyen lazulhat a tengerparton, finomakat ehet, jó koktélokat ihat, és éjszakába nyúló mély beszélgetésekkel zárja a napot. De a valóság gyakran messze áll ezektől a romantikus álmoktól.

Egy 42 éves feleség is megtanulta ezt, miután nyaralni ment a férjével a Földközi-tenger egyik szigetére. A közös kikapcsolódásra eléggé rányomta a bélyegét az, hogy a férje végigpanaszkodta az egész nyaralást.

A nő egy népszerű, angol szülőknek szóló oldalon öntötte szavakba frusztráltságát, listába szedve férje panaszait. Mindezzel pedig válaszcunamit indított el, ugyanis kiderült, mennyire sok feleség él át hasonlót nyaraláskor a férje mellett.
Összeszedte a feleség, mi mindenen hisztizik férje a nyaralásuk alatt - százával kapja a kommenteket 1

Az 52 éves férj szinte mindenbe belekötött,

baja volt a túl meleg idővel, ami miatt aludni sem tudott, mindig eltelve érezte magát, ami miatt nem tudta élvezni a vacsit, de a homokos part is túl homokos volt neki. Sőt azt sem szerette, ha mások mondják meg neki a dolgokat,

mint például a túravezető, akinek ugyebár ez lenne a dolga. De ezeken kívül is hosszú az a lista, amiből látszik, mennyire nehéz volt megfelelni neki.

A nő utal egy angol sorozat kitalált karakterére, Victor Meldrew-ra, aki egy morcos, mindennel elégedetlen öreg urat alakít, szerinte ugyanis neki a férje személyében saját Victor Medrew-ja van.

A nő a posztban viccesen kifejti, hogy egyébként boldog házasok, kivéve ezt a nyaralást, ezen ugyanis többször kísértésbe esett, hogy megölje férjét.

A hosszú listán az előbb említetteken kívül még a következő dolgot szerepeltek:

– túl meleg volt a homok a parton, nem volt jó benne járni

– elmentek egy szervezett túrára, egy gyönyörű helyre, itt az volt a baj, hogy túl köves a szurdok

– a külföldi csoki nem olyan jó, mint a brit csokik.

– egy, egyébként a világörökséghez tartozó hely unalmas volt, és egyébként is “csak egy rakás kő”

Összeszedte a feleség, mi mindenen hisztizik férje a nyaralásuk alatt - százával kapja a kommenteket 2
Fotó: Kay Kim, Flickr

Végül a nő azzal zárja sorait, hogy lehet, hogy nem megy többet nyaralni a férjével.

Az olvasók gyorsan reagáltak a posztjára, mondván mennyire megnevettette őket, és biztatták, hátha a jövőbeni nyaralások jobbak lesznek. Közben sokan kifejezték együttérzésüket, és megosztották saját tapasztalataikat is. Egy feleség például azt írta, az ő férje Pompeiit csak “rengeteg borzasztó kőnek” találta. Valaki egyenesen bevallotta, hogy ő minden évben csak a gyerekivel megy nyaralni, és a férjét otthon hagyja. Más szerint meg kellett volna hosszabbítania a nyaralását, de arról a hétről a férjét már haza kellett volna küldenie, hogy legalább azt élvezhesse nyugodtan.

Forrás: Daily Mail

Hasonló hírek

Kiderült milyen csajokat találnak a legszexibbnek a pasik

Edit

Névnapok november 1-jén

info

A férfi lefényképezi az anyósát, amint a konyhában ül, görnyedten. Ha megtudod, miért, megszakad a szíved

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------