Image default
Bulvár

Összepakolt a sztárpár: Világ-körüli útra indulnak

Évek óta Izraelben élnek, de most elérkezettnek látják az időt, hogy hosszabb időre elhagyják otthonukat és beutazzák az egész Földet.

Tíz év után döntött úgy Steiner Kristóf, hogy picit maga mögött hagyja Tel-Avivot és a világ más helyeit is felfedezi. Az újságíró tavaly házasodott össze izraeli szerelmével, Nimrod Dagannal, októberben pedig útra kelnek.

Összepakolt a sztárpár: Világ-körüli útra indulnak

“Úgy érezzük Nimivel, hogy az életünk és a karrierünk most tart azon a ponton, amikor lehetőségünk van olyan döntéseket hozni, ami kiragad minket a megszokott mókuskerékből”

– kezdte az AC News-nak Kristóf, akit októberig számtalan elfoglaltság és felkérés köt Európához, sok helyen tart workshopot és a Kristóf Konyhájával vegán főzőkurzusokat szervez.

“Minden szuperül alakul a közös életünkben, de rengeteget dolgozunk, és úgy éreztük, hogy szükségünk van egy utazásra, mielőtt egy következő szintre emelnénk a családi életünket.

Szeretnénk világot látni és tapasztalni, mielőtt belevágunk esetleg a gyereknevelésbe vagy egy közös ingatlanba invesztálunk

– mesélte el a blogger.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Soma Mamagésa: „szeretem látni a tekinteteket”

info

Tudtad, hogy Barbie babát egy escort lányról mintázták?

Edit

Balázs Klári sokkoló élménye: a halál torkából menekült meg!

Mazsi