Hirmagazin.eu
Főoldal » Összeomlott Pécsi Ildikó: Ebbe nem halhatok bele!
Bulvár

Összeomlott Pécsi Ildikó: Ebbe nem halhatok bele!

A Kossuth-díjas színésznőnek tönkrementek az idegei, és belebetegedett az állandó pereskedésbe! Mi lesz így vele?

Egymásból merít erőt az ünnepeken Pécsi Ildikó és 48 éve hű társa, Szűcs Lajos. Néhány évvel ezelőtt még bővebb családi körben ülték körbe az asztalt, ám fia válása és az azt követő elhúzódó pereskedés Pártos Csillával szétrobbantotta a családot. Az olimpiai bajnok futballista és a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő így saját kedvenc időtöltéseikben keresnek megnyugvást karácsonykor.

“Édes jó Lajosommal például rendszeresen nézzük a meccseket, különböző sport­­közvetítéseket, amelyek teljesen kikapcsolnak. A másik nagy kedvenc időtöltésünk pedig a régi filmek és sorozatok, most éppen a Lindát nézzük újra, amiben még én is szerepelek! Sokat nevetünk és nosztalgiázunk, ami mindkettőnk lelkére nagyon jó hatással van! Szeretjük az együtt töltött nosztalgiázást” – fogalmazott Pécsi.

“Édes jó Lajosom most ünnepelte a születésnapját, fiunkkal közösen köszöntöttük fel. Hogy a karácsony miként zajlik majd, azt nem tudom, de szeretnénk, ha fiunk, Csaba is eljönne majd és hárman együtt ünnepelnénk itt, a gödöllői házunkban. Finom ételekkel készülök, és bár az utóbbi éveink elég fájdalmasak voltak, megpróbálunk nem belebetegedni a történtekbe” – mondta a Blikk-nek Pécsi, aki lassan két éve áll pereskedésben egykori menyével, Pártos Csillával.

Az egykori táncosnő máig abban az az ingatlanban lakik fiával, amely Pécsi Ildikó tulajdona, ráadásul rokontartási pert is indított a művésznő ellen, miután elvált Pécsi Ildikó fiától, Csabától. A hosszú évek óta zajló, szinte végeláthatatlan pereskedés nyilván megviseli a nyugdíjaskorú házaspárt, akiknek az idegeskedés és a fájdalom helyett élvezniük kellene a nyugalmas nyugdíjas éveiket. Ám Pécsi Ildikó nem akar keseregni, így inkább legendás fekete humorával próbál felülkerekedni a nehéz pillanatokon.

Meg akarom élni a pereskedés végét, ebbe nem halhatok bele! Eleinte sokkal nehezebb volt, de elhatároztam, hogy nem fogok belerokkanni, és inkább másra koncentrálok kesergés helyett

– tette hozzá a művésznő.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

„Kuss, hát mi vagy te?” – Így alázta meg Korda Gyurit Latinovits Zoltán

Mazsi

Medvének öltözött ember zaklatta a medvéket

info

Egyik csapás éri a másikat: a szülőanyjukat is elvesztették Terry Black árvái

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------