Hirmagazin.eu
Bulvár

Összeomlott Berki Mazsi, egy órán át zokogott a sokktól..

Közúti incidens főszereplője lett Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. A kismamát egy helyi járat agresszív sofőrje szorította le az útról.

Kedden délután Budapesten egy alsórendű útról kanyarodott ki Berki Mazsi. A főúthoz érve alaposan körülnézett, a kereszteződéstől körülbelül tíz méterre lévő buszmegállóban éppen bent állt az egyik helyi járat.

Erről Te sem maradhatsz le!

A híresség úgy ítélte meg, hogy van elég ideje kijönni, mivel a busz még bent állt a megállóban, ezért kikanyarodott. A busz közben ajtót csukott és szintén elindult, de nagyon lassan, ezért Mazsi úgy gondolta, hogy a sofőr elengedi őt.

 

berki mazsi

Berki Mazsi sokkot kapott

Erről Te sem maradhatsz le!

A kismama lassan kanyarodott ki, és még meg is köszönte a buszosnak az előzékenységet, de ami ezután történt, arra nyilvánvalóan nem volt felkészülve.

„A buszos bal oldalról majdnem belém jött” – kezdte a történteket a Bors megkeresésére Berki Mazsi. – „Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt, és elkezdett dudálni, le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem… Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni” – mondta a lapnak még egy nappal az eset után is zaklatott hangon a kismama.

„Kikérem magamnak, hogy engedhetik meg maguknak a buszsofőrök ezt a magatartást? Ilyen sofőrök viszik az utasokat?” – kérdezte felháborodottan, majd azt mondta: – „Annak idején egy másik buszos is, az ütközés előtti utolsó másodpercig fékezés nélkül ránk engedte a buszt, az igazságügyi szakértő ezt meg is állapította” – utalt Mazsi arra a rendőrségi ügyre, ami a férje, Berki Krisztián ellen zajlik.

Erről Te sem maradhatsz le!

A Bors is beszámolt a korábbiakban arról a komoly indulatokat kiváltó büntetőfékezéses esetről, melynek főszereplője volt Berki Krisztián.

Berki 2018 márciusában került konfliktusba egy helyi járat sofőrjével, egy záróvonalas előzés után kölcsönösen dudáltak majd mutogattak egymásnak, a celeb erre intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz nem tudott elég gyors tempóban lassulni, és összeütköztek.

 

berki mazsi

Berki Mazsi és Berki Krisztián
Fotó: Ripost

Erről Te sem maradhatsz le!

A tömegközlekedési eszközön utazók közül többen is kirepültek az ülésből, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A Fővárosi Főügyészségen jelenleg is folyó perben az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért Berki Krisztiánra.

Nem várt fordulat, hogy a felesége, Mazsi, most egy hasonló helyzetben találta magát.

„Sok levelet kaptam azután, hogy feltettem az Instagramra, hogy leszorított egy busz. Volt persze köztük olyan is, aki szerint furcsa, hogy mindig velünk történik ilyen konfliktus. Sosem voltam kamikaze sofőr, de amióta állapotos vagyok, rendkívül körültekintően közlekedek. Lassabban megyek, sokkal óvatosabb vagyok. Egy átlagos kocsiban ülök. Az egyébként megnyugtatott, hogy többségében olyan leveleket kaptam a közösségi oldalamon, melyekben azt írják a követőim, hogy ők is nap mint nap szembesülnek a buszsofőrök agressziójával. Vagyis nem vagyunk egyedül, nem csak velünk történik ilyen eset” – zárta Berki Mazsi, aki azért bízik benne, hogy a jövőben barátságosabb buszsofőrökkel találkozik majd az utakon.

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Gáspár Evelin kitálalt: ezért választotta a celebkedést a munka helyett

Mazsi

Valaki, valamilyen okból letiltotta Markos György videóit…

Mazsi

Szívszorító! Itt búcsúzik férjétől az énekesnő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------