Image default
Külföld

Összeomlott az USA légi közlekedése, utasok ezrei ragadtak a reptereken

Az Egyesült Államokban ítéletidő tombol, több ezer járatot töröltek, de olyan gép is volt, amely felszállás után visszafordult.

A londoni Heathrow reptéren összesen 10 Egyesült Államokba tartó járatot töröltek, de a kontinensen tomboló tél miatt az amerikai légitársaságok összesen 2700 járatot töröltek. Egy New Yorkba tartó BA Boeing 747-esnek pedig vissza kellett fordulnia Angliába, 2 órával a felszállás után.

Csütörtökön több ezer brit utas tervei dőltek dugába, mert az Egyesült Államok északkeleti részén olyan hatalmas hóvihar van, hogy teljesen megbénult a légi közlekedés.

A New York-i és New Jersey-i reptereket több órára be is kellett zárni, miután a Newark International bejelentette, hogy a járatok 70 százalékát törölték. A New Yorkba tartó gépeket Washingtonba, Detroitba, sőt Chicagóba irányították át.

Az utasokat arra kérték, hogy indulás előtt kérdezzenek rá a légitársaságoknál, hogy érdemes-e elindulni a repülőtérre, és semmiképp ne menjenek ki, ha nincs foglalásuk – írja a Daily Mail.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

Retteg a világ: újabb háború törhet ki

Mazsi

Félnek a migránsoktól a franciák, ezért költöznek Magyarországra

Mazsi

Bombariadó New Yorkban: lezárták a világ egyik legforgalmasabb hídját

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------