Image default
Életmód hírek

Összefogtak a focisták a mezőörsi brutális autóbalesetben elhunyt családokért

Három műszakban dolgozott, hogy el tudja tartani családját azaz édesapa, aki idén márciusban vesztette életét egy brutális autóbalesetben. Családjáért most a helyi focisták fogtak össze.

Nemes cél érdekében fogtak össze nemrég a kisbéri focisták: a mezőörsi tragédiában elhunyt két családot támogatnák, hívta fel rá a figyelmet az RTL Klub Híradója. Nem is akárhogy, egy dedikált Fradi mez és egy jó ügy a tét:

Licitre kínáljuk a Ferencvárosi Torna Club 2018/19-es NBI-es felnőtt férfi bajnok csapatának tagjai, továbbá a 2019. augusztus 10-én Kisbéren vendégszereplő Ferencvárosi Torna Club felnőtt férfi öregfiúk csapatának tagjai által aláírt „Fradi” mezt”, írja Facebook-oldalán a Kisbéri Spartacus SE csapata.

A mezre még egy héten keresztül lehet licitálni, jelenleg 55 ezer forintnál tart az összeg.

‼️ TÁMOGASS EGY NEMES ÜGYET ‼️Licitre kínáljuk a Ferencvárosi Torna Club 2018/19-es NBI-es felnőtt férfi ⚽️ bajnok…

Közzétette: Kisbéri Spartacus SE – 2019. július 29., hétfő

Mint arról korábban beszámoltunk, márciusban Mezőörs és Kerékteleki között hét ember, köztük egy kisgyermek és szülei égtek halálra, miután két autó frontálisan ütközött. Az Opel sofőrje még be tudta fejezni az előzést, majd elvesztette uralmát járműve felett, és abba az Audiba csapódott bele, amelyben Ádám, a háromtagú család és N. Cs. utazott. A másik autóban a 28 éves P. Z. és fiatal barátnője, a 19 éves Ramóna ült. 

A Blikk érdeklődésére a Győri Rendőrkapitányság korábban elárulta: az Opel sofőrje nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal, amikor a baleset történt.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Új szolgáltatás nőknek: internetről rendelhető kedves férfi!

Mazsi

Egy évig minden nap képet készített magáról – az utolsó kép sokkoló – VIDEÓ!

info

A kereszténység napjaink legüldözöttebb vallása! Oszd meg!

Géza