Image default
Tudástár - minden érdekesség

Ősi idegenek: Szenzációs bizonyíték került elő egy perui barlangból! – VIDEÓ

Olyan el­ké­pesztő ré­gé­szeti le­letre buk­kan­tak egy perui bar­lang­ban, ami könnyen lehet, hogy fel­bo­rítja a vi­lág­ról al­ko­tott jól meg­szo­kott ké­pün­ket. Már az elő­ze­tes vizs­gá­la­tok is haj­me­resztő dol­go­kat de­rí­tet­tek ki…

Egy perui férfi túrázás közben az ország déli sivatagában rábukkant egy ismeretlen barlangra. Nem tudott ellenállni a kíváncsiságnak, és úgy döntött: bemerészkedik. Amit odabent talált, arra legmerészebb álmaiban sem gondolt…

A barlang néhány igen ősinek tűnő szarkofágot rejtett. Bennük pedig valami olyasmit, amitől a hideg futkosott a hátán. Mivel a felfedezés olyan hihetetlen, amilyenre eddig még nem volt példa, annak körülményeiről és helyéről semmiféle információt nem volt hajlandó megosztani a nagyvilággal.

Ősi idegenek Szenzációs bizonyíték került elő egy perui barlangból! - VIDEÓ

Nem véletlen a nagy titkolózás:

amelyik lelet nem fér bele az elfogadott tanokba, az hamarosan rejtélyes módon eltűnik…

Számos hasonlóan különös lelet jutott erre a sorsra az elmúlt 150 évben az Egyesült Államokban, de a világ szinte minden táján ez a jellemző…

A felfedező magával hozott néhány darabot bizonyítékként  abból, amit a szarkofágban talált. Egy hatalmas, három ujjú, nem emberinek tűnő mumifikálódott kezet, egy kicsi, szintén mumifikálódott koponyát, és egy apró tetemnek tűnő figurát.

Első hallásra fantasztikus mesének tűnhet a dolog, amit még Indiana Jones is megirigyelhetne, de a tárgyak tulajdonosa kész arra, hogy bárkinek a rendelkezésére bocsássa a leleteket vizsgálat céljára, sőt, még ingyenes mintát is küld belőlük.

A célja nem a szenzációhajhászás, vagy pénz kicsalása, csupán csak tudni szeretné, hogy tényleg arra bukkant-e, amire gondol.

Be akarja bizonyítani, hogy a testrészek ősi földönkívüli lényeké lehetnek, olyanoké, amelyek a perui sivatag néhány ősi sziklarajzán is láthatóak.

 

Ezért pedig már lépéseket is tett. A maradványokat elvitte egy orvos ismerőséhez, aki megröntgenezte azokat. A felvételek bizonyítják, hogy aligha hamisítvánnyal van dolgunk. A cuscói orvos megállapította, hogy a kéz egyértelműen nem emberi, csont és kiszáradt bőr alkotja, vagyis nem mesterségesen létrehozott hamisítvány.

Azt viszont nem tudta megállapítani, hogy miféle lényhez tartozott.

Ősi idegenek Szenzációs bizonyíték került elő egy perui barlangból! - VIDEÓ 1

A mumifikálódott kézben jól látszanak az ízületek és a törött hosszú és vékony ujjcsontok, amelyek közül az egyiket valószínűleg még a lény életében ismeretlen anyagból készült fémgyűrűkkel próbálták összeilleszteni gyógyítási céllal. A kéz alsó része teljesen hiányzik, lehetséges, hogy tartozott hozzá hüvelykujj is…

Ősi idegenek Szenzációs bizonyíték került elő egy perui barlangból! - VIDEÓ 2

Az ujjak végein még a körmök is megvannak…

Ősi idegenek Szenzációs bizonyíték került elő egy perui barlangból! - VIDEÓ 3

Az apró, gyerekjátéknak tűnő mumifikálódott fejről is kiderült az átvilágításkor, hogy valóban egy koponyáról van szó, ami nem emberi, de nem is egy állathoz tartozott…

Ősi idegenek Szenzációs bizonyíték került elő egy perui barlangból! - VIDEÓ 4

A tervek szerint 2017-ben, ha összegyűlik rá a pénz radiokarbonos kormeghatározást és DNS-analízist is végeznek a leleteken.

A tárgyak tulajdonosa még az érdeklődők kérdéseire is válaszol egy videóban. Bemutatja a mintákat és demonstrálja a kétkedőknek, hogy egy három ujjú kézzel is szinte bármit meg lehet csinálni…

A felfedezést a hiddenincatours.com weboldalon tették közzé először. Ez némileg gyengíti a felfedezés értékét, mert így sokat csak egy jól kitalált gerilla marketinges reklámfogásnak gondolják az egészet… Vajon mi az igazság?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Még a videós is kiakadt: rejtélyes emberi alak sétált a felhők tetején – VIDEÓ

Mazsi

2 ezer éve élt druida nő: a 60 éves Hilda arcvonásait rekonstruálták

Géza

Óriási NASA felfedezés: víz nyomára leltek egy földközeli aszteroidán

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------