Hirmagazin.eu
Főoldal » Ősi idegenek – A látnokok
Tudástár - minden érdekesség

Ősi idegenek – A látnokok

A tudósok elmélete szerint, amikor az emberiség találkozik a földönkívüliekkel, akkor a matematika és a bináris kód egyetemes nyelvén kell majd beszélnünk velük. De lehetséges, hogy a földönkívüliek már kommunikálnak a legnagyobb matematikusainkkal és mérnökeinkkel? Lehet, hogy segítettek nekik abban, hogy elhozzák az űrkorszakot és a számítógépeket?

Ősi idegenek - A látnokok
Az ősi asztronauta elmélet teoretikusai szerint a válasz igen. Bizonyítékként rámutatnak az űrprogram valódi atyjára Nyikolaj Fjodorovra, aki úgy vélte, hogy az emberi civilizáció az űrből származik, és az a sorsunk, hogy visszatérjünk a kozmoszba. Wernher von Braunra nagy hatással volt Fjodorov, és őt is hasonló, titkos hiedelem motiválta, amikor részt vett a küldetésben, hogy elküldjék az első embert a Holdra. Lehetséges, hogy az emberiség legnagyobb látnokai egy földönkívüli mesteri tervet hajtanak végre?

 

forrás. Újvilágtudat

Hasonló hírek

Ősi „bizsuk” színét rekonstruálták a kutatók

Géza

Magyarország elrabolt területén atomot tároltak a szovjetek! – videók

info

Két éven belül másodszor nyert a lottón a házaspár

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------