Főoldal » Orvhalászokat fogtak rendőreink!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Orvhalászokat fogtak rendőreink!

Az autó csomagtartójában közel 40 kilogramm halat találtak a rendőrök. (2019. 06. 01., szo – 10:40, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrségre 2019. május 31-én éjszaka egy férfi tett bejelentés arról, hogy Szabolcs település egyik taván férfiak hálóval halásznak. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrsének munkatársai a bejelentést követően Szabolcs belterületén intézkedés alá vontak egy személykocsival közlekedő 46 éves férfit, valamint a jármű két utasát.

A rendőrök az  ellenőrzés idején az autó csomagtartójában elhelyezett zsákban közel 40 kilogramm halat találtak. A férfiak a rendőröknek elmondták, hogy a halakat az egyik helyi tóból egy halászháló segítségével fogták ki. Mivel engedély nélkül, tiltott eszközzel halásztak, ezért őket elfogták, a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták. Valamennyien beismerték tettüket. A rendőrök a halakat lefoglalták, és átadták a halőröknek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse orvhalászat vétség, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. A. 46 éves, O. Cs. 43 éves és H. G. 39 éves tímári lakosok ellen. A gyanúsítottak az eljárás ideje alatt szabadlábon védekezhetnek.

Hasonló hírek

Egyetemistákat vertek meg a biztonságiak az ELTE buliján

Edit

Elképesztő, mit nyilatkozott a gíroszos afgán erőszakoló magyar áldozata

Géza

A példamutató összefogás életet mentett! Köszönjük az együttműködőknek áldozatos munkájukat!

Géza