Hirmagazin.eu
Bulvár

Őrülten szerelmes az énekesnő – meglepő, de csapodár férjébe

forrás: dailymail.co.uk

Tavaly az ő családi perpatvaruktól volt hangos a sajtó. Csak az nem vett tudomást a férj, azaz Jay Z kilengéseiről, aki nem akart. Példának okáért Beyoncé, a feleség.

Beyoncé családjával együtt Szardínia szigetére utazott egy kis utó nyaralásra – az őszbe. A tenger ilyenkor még langyos, csupán az esték hűvösebbek, mint nyáron. De napközben még szinte éget a nap, perzsel. Talán ennek a perzselésnek adta át magát az énekesnő, amikor a tengerparton forró csókolózásba kezdett férjével. Úgy tűnt, hogy hét évi házasság ide vagy oda, még mindig, pontosabban újra lángol köztük a szerelem.

hirmagazin_2015-09-14_063010
Beyoncé és férje Jay Z. Fotó: MTI/EPA

Pedig bő egy évvel ezelőtt a dolgok korántsem álltak úgy, mint egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban. Sőt, nagyon úgy tűnt, hogy Beyoncé útilaput köt férje talpára, aki nem kifejezetten úriemberként viselkedett. Beyoncé húga, Solange akkortájt nem is igen tűrte szó nélkül sógora félrelépéseit – különös tekintettel Rihannával való munkakapcsolatára – és a New York-i MET-gáláról kifelé, a liftben kezdte el ütlegelni táskájával Jay Z-t. A jelenetet a biztonsági kamera rögzítette,  csak órák kérdése volt, hogy a bulvárlapok címoldalon hozzák az inkriminált vidóról készített állóképeket.

Beyoncé mindezek ellenére még egyszer bizalmat szavazott férjének és a kapcsolatuknak is. Most úgy tűnik, érdemes volt…

 

Hasonló hírek

Csúnyácska lányból,gyönyörű nőt varázsoltak

info

Dallos Bogi teljesen kiborult, miután megtudta, párja, Puskás Peti már legalább 400 nővel lefeküdt

Mazsi

Nagy veszekedéseket gerjesztettek a magyar sztárok fotói! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------