Hirmagazin.eu
Főoldal » Őrült intézkedéseket vezetett be Kim Dzsong Un a koronavírus miatt: még kivégzések is vannak „megelőzésképpen”..
Külföld

Őrült intézkedéseket vezetett be Kim Dzsong Un a koronavírus miatt: még kivégzések is vannak „megelőzésképpen”..

Kim Dzsong Un teljesen lezárta Észak-Korea fővárosát és két embert is kivégeztetett a koronavírus-prevenció jegyében.

Dél-koreai hírszerzők számoltak be az ország parlamentjének a megdöbbentő hírekről az NBC beszámolója szerint.

Kim Dzsong Un „túlzó dühhel” és „irracionális intézkedésekkel” reagál a pandémiára. Annyira rossz állapotban van Észak-Koreában az egészségügyi ellátórendszer, hogy a járvány elképesztő méretű pusztítást tudna okozni az országban.

A vezető annak érdekében, hogy elkerülje a gazdasági és egészségügyi katasztrófát hazájában, rendkívül radikális módszerekhez nyúlt.

Kivégeztetett két embert is. Az egyikük egy befolyásos, pénzváltással foglalkozó vállalkozó, aki az észak-koreai kormány szerint felelőssé tehető az észak-koreai devizaárfolyam romlásáért. Valamint egy hivatalnokot is kivégeztek, aki állítólag illegálisan árucikkeket importált külföldről.

Amellett, hogy hatalmas területeket zárt le – Phenjant és Dzsagang-tartományt is – és embereket is kivégeztetett, még a tengeri halászatot is betiltotta. Állítólag, azért, mert nem akarják, hogy „valaki megfertőzze koronavírussal a vizet” – állítják a hírszerzők.

Még egy hackertámadást is indított Dél-Kora ellen, hogy ellopja egy vakcina fejlesztési anyagát.

Észak-Korea továbbra sem hajlandó elismerni, hogy akár egyetlen egy koronavírusos esetet is találtak volna az országban.

A hivatalos számokat nemzetközi szakértők erősen kétségbe vonják. Az észak-koreai határok egyébként január óta le vannak zárva, még legfőbb kereskedelmi partnerük, Kína felé is.

A hírszerzők még azt is elmondták, hogy hogy Kim Dzsong Un arra utasította Észak-Korea diplomatáit, hogy ne provokálják az Egyesült Államokat, mert Biden vezetése alatt Trumptól eltérő megközelítést vár Észak-Koreával szemben.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Óriási fordulat: megtalálták az eltűnt maláj gép roncsait?

Mazsi

A lelkész, az üzletember és a bróker: milliárdokat kerestek tőzsdei csalással

Géza

“A küzdelem csak most kezdődik” – üzente a francia kormányfő

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!