Image default
Életmód hírek

Őrület: a kis SMA-s Zente már táncol! – És ez még nem minden – VIDEÓ

Újabb elbűvölő videót osztott meg Zentéről az édesanyja.

Mióta megkapta az orvosságot, amire az emberek segítségével sikerült összegyűjteni 700 millió forintot, mindenki izgatottan figyeli a kis SMA-s Zente gyógyulását, melyről a kisfiú édesanyja rendszeresen tájékoztat a Facebook-oldalán. Most egy tündéri videó látott napvilágot, melyben a büszke anyuka megmutatja a gyermek tánctudományát – Zente már képes néhány pillanatra a saját erejéből is megemelni a testsúlyát! A kisfiú ráadásul egy újabb csodával is megajándékozta a szüleit: először mondta ki a szót, hogy “apa”, ami a videó második felében hallható.

“Feltett szándékom volt, hogy vasárnapig nem posztolok! Ma reggel viszont Zenti olyan hévvel táncolt, amit nagyon szeretnék megmutatni. Nem is a tánc a lényeg mivel ő mindig “táncol” a maga módján. A lábikókat figyeljétek! Ez a kis ugri-bugri szerkezet, ha kell tartja a súlyát (kell), viszont ebben lehetősége van a saját erejéből is tartani/megemelni magát. Nézzétek milyen sokszor nyújtja ki a lábait és emeli meg a saját testsúlyát.

A tegnapi nap a fogzás jegyében zajlott =nyűgösen. Estére visszatért a jókedv és egy kis ajándék is érkezett vele. Apának. Zentike 15 hónapos korától mondja azt, hogy anya. (Anya, Annnnnyaaa, ANYAAAAA ) Mama is “Mama” viszont Apa nem volt.

Tegnap megtört a jég és végre kimondta azt is hogy APA! :)

Hosszú videó lett sajnos, mert a tánc végére odaszerkesztettem Apát is.” – olvasható Zente édesanyjának bejegyzésében.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hasonló hírek

Névnapok július 3-án

info

13 ügyes trükk, ami garantálja, hogy minden nap elegendő vizet fogyassz!

Mazsi

Az apák bevállalósabbak, viszont tudatosabbak

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------