Hirmagazin.eu
Főoldal » Őrület: a kis SMA-s Zente már táncol! – És ez még nem minden – VIDEÓ
Életmód hírek

Őrület: a kis SMA-s Zente már táncol! – És ez még nem minden – VIDEÓ

Újabb elbűvölő videót osztott meg Zentéről az édesanyja.

Mióta megkapta az orvosságot, amire az emberek segítségével sikerült összegyűjteni 700 millió forintot, mindenki izgatottan figyeli a kis SMA-s Zente gyógyulását, melyről a kisfiú édesanyja rendszeresen tájékoztat a Facebook-oldalán. Most egy tündéri videó látott napvilágot, melyben a büszke anyuka megmutatja a gyermek tánctudományát – Zente már képes néhány pillanatra a saját erejéből is megemelni a testsúlyát! A kisfiú ráadásul egy újabb csodával is megajándékozta a szüleit: először mondta ki a szót, hogy “apa”, ami a videó második felében hallható.

“Feltett szándékom volt, hogy vasárnapig nem posztolok! Ma reggel viszont Zenti olyan hévvel táncolt, amit nagyon szeretnék megmutatni. Nem is a tánc a lényeg mivel ő mindig “táncol” a maga módján. A lábikókat figyeljétek! Ez a kis ugri-bugri szerkezet, ha kell tartja a súlyát (kell), viszont ebben lehetősége van a saját erejéből is tartani/megemelni magát. Nézzétek milyen sokszor nyújtja ki a lábait és emeli meg a saját testsúlyát.

A tegnapi nap a fogzás jegyében zajlott =nyűgösen. Estére visszatért a jókedv és egy kis ajándék is érkezett vele. Apának. Zentike 15 hónapos korától mondja azt, hogy anya. (Anya, Annnnnyaaa, ANYAAAAA ) Mama is “Mama” viszont Apa nem volt.

Tegnap megtört a jég és végre kimondta azt is hogy APA! :)

Hosszú videó lett sajnos, mert a tánc végére odaszerkesztettem Apát is.” – olvasható Zente édesanyjának bejegyzésében.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hasonló hírek

Figyelem! Karbantartás lesz az ekáerben ma este

Géza

Andersen, az örök mesemondó – videó

Géza

Szétválasztó diéta

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------