Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Oroszlán Szonja szeret “senki” lenni- VIDEÓ
Oroszlán Szonja szeret "senki" lenni- VIDEÓ

Oroszlán Szonja szeret “senki” lenni- VIDEÓ

Hirdetés

A szí­nésznő Ame­ri­ká­ban él, és éle­té­ben elő­ször ta­pasz­talja meg, mi­lyen is, ha egy férfi úgy hívja el ran­dizni, hogy fo­galma sincs róla, ki is ő.

Oroszlán Szonja jelenleg itthon van, hiszen újra színpadra lép a Madách Színházban, mint Mary Poppins. Ha pedig már úgyis Budapesten tartózkodik, beült D. Tóth Kriszta autójába, és mint régi jó barátok, beszélgettek egy kiadósat. A kamera persze forgott, így kiderült, hogy Szonja továbbra is szingli, de sokan ostromolják Amerikában.

“A kinti ‘senkiségemnek’ az az előnye, hogy most elhívnak randizni. Én ugyanis még sosem tudtam úgy ismerkedni, hogy valaki csak úgy elhívott volna egy kávéra vagy egy ebédre úgy, hogy nem tudta ki vagyok.”

Most pedig van olyan, hogy elkérik a telefonszámomat a buszon. Még, ha nem is tetszik az illető, akkor is elmegyek, mert mondom még egyszer, tényleg nem volt ilyen idehaza

– mesélte Szonja az Elviszlek magammal forgatásán.

“Annyira jó, hogy húsz év után végre azért udvarolnak nekem, mert szép a szemem. Persze itthon is udvaroltak nekem, de sosem tudtak elvonatkoztatni attól, hogy ismert vagyok. Ezt egyébként nagyon meg is szenvedtem. Nagyrészt ez az oka annak is, hogy jó ideje egyedül vagyok – vallotta be a színésznő, aki kilenc éve nem dolgozott magyar filmben, de jövőre feltűnik a Valami Amerika harmadik részében.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: