Image default
Bulvár

Örököl-e 100 milliót Czeizel után a spermalopásból született gyerek?

Va­ló­sá­gos ame­ri­kai krimi bon­ta­ko­zik ki a leg­ki­sebb Cze­i­zel gye­rek körül. Kész őrü­let!

A nemrégiben elhunyt genetikus szeretője  százmilliókra tart igényt az örökségből két közös gyerekük után – írja a Blikk. Csakhogy Czeizel Endre családja szerint a kisebbik gyerek törvénytelen úton fogant meg.  Állítólag okirat-hamisítás révén sikerült a lefagyasztott spermához hozzájutni! A felhasználást engedélyező iraton állítólag nem a professzor aláírása szerepel!

“Felháborító, amit ez a nő művel. Endre már életében jócskán támogatta. Sajnos sok mindenkinek okozott fájdalmat azzal, hogy bevallotta az évek óta tartó kapcsolatát…”

– mondta el a lapnak egy névtelen forrás, aki úgy tudja: a volt szerető már be is jelentette, hogy mire tart igényt a Czeizel-vagyonból. 

Örököl-e 100 milliót Czeizel után a spermalopásból született gyerek?

A család néhány tagja nagyon felháborodott a híren, és elhatározta, hogy minden törvényes eszközzel küzdeni fognak a nő ellen.

Czeizel Endre szeretőjének ügyvédje viszont állítja: a nő nem követett el semmiféle bűncselekményt. Az örökösödési jog mindenesetre az ő kezére játszhat: ha megállapítják az apaságot, akkor nem számít, hogy házasságban vagy azon kívül született a gyerek, csak a vérségi köteléket veszik figyelembe.

Forrás: Ripost

Kapcsolódó cikk: Czeizel Endre spermáját jogtalanul használhatta fel szeretője

Hasonló hírek

Pásztor Anna döbbenetes vallomása: „Vécére is testőrrel megyek”

Mazsi

Ijesztő orvosi diagnózist kapott Szűcs Judith: Mi lesz vele?

Mazsi

Le a kalappal előtte – súlyos kilóktól sikerült megszabadulnia

info