Főoldal » Örökbe fogadtak egy kislányt. Amikor az apuka meglátta a vérszerinti édesanyát,teljesen lefehéredett!
Életmód hírek

Örökbe fogadtak egy kislányt. Amikor az apuka meglátta a vérszerinti édesanyát,teljesen lefehéredett!

Végül minden jól alakult, örökbe fogadtak egy csodálatos kislányt, de, amikor az apa találkozott a vérszerinti anyukával, valóságos sokkot kapott!

Walternek 10 éves korában egy igen különleges álma volt: látta a jövőbeli kislányát, akit Chloénak hívtak. Nem sokkal később Walter családjával egy másik negyedbe költözött, ahol megismerkedett egy Annie nevű kislánnyal.

Szomszédok voltak, de kis idő múlva már a legjobb barátok lettek. Az évek múltak, és ők egyre közelebb kerültek egymáshoz, míg végül szerelmesek lettek, majd összeházasodtak.

Egy napon Annie azt mondta Walternek, hogy nagyon szeretne családot, leginkább egy kislányra vágyott, akinek azt a nevet adnák, hogy Chloé. Amikor Walter ezt meghallotta, eszébe jutott a gyerekkori álma, és nagyon boldog volt, hogy végre beteljesül.

Négy évig próbálkoztak, az összes kezelésnek alávetették magukat, imádkoztak, de sehogy sem akart megfoganni a gyerekük. Végül közös megegyezés alapján arra az elhatározásra jutottak, hogy az örökbefogadás az egyetlen megoldás.

Nehéz napok vártak rájuk, hiszen rengeteg feltételnek meg kellett feleljenek, és az örökbefogadás lelkileg is nagyon megviselte őket. Egy nap csengett a telefon, az örökbefogadási hivataltól szóltak, hogy van egy várandós anyuka aki nem szeretné megtartani a gyerekét.

Walter és Annie meglátogatta az anyukát, de, amikor az kinyitotta az ajtót, Walter szinte elájult. Nem más állt vele szemben, mint a gyerekkorában megálmodott lánya.

“Legalább három órát beszélgettünk, egy szociális munkás is ott volt velünk. Amikor megkérdezte az anyát, hogy talált-e már nevet a gyerekének, és az azt felelte, hogy Chloénak fogják hívni, azt hittem, nem kapok levegőt”-mondta Walter.

Később hazavitték a kislányt, és mindketten úgy érezték, mintha Chloé az ő igazi gyerekük lenne.

“Amikor a kezembe fogtam a kisbabát, teljesen biztos voltam benne, hogy ő az én gyerekem. Egyszerűen valami megfoghatatlan kötődést éreztem iránta”-mesélte később Annie könnybelábadt szemekkel.

Ez a történek vírusként terjedt a világhálón, ami arra is bizonyíték, hogy nem kell aggódnunk, hiszen a világban minden eleve el van rendezve, és akkor kapjuk meg, amikor eljön az ideje.

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Névnapok március 19.

info

Aki egyszer félrelép, az máskor is félre fog?

Mazsi

Alföldi Róbert: Nincs mozgástér, nincs mit tenni, röhögnek a markukba azok, akik pontosan tudták, hogy mit csinálnak

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------