Főoldal » Őrizetben a dunaújvárosi rablássorozat elkövetői
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Őrizetben a dunaújvárosi rablássorozat elkövetői

A rendőrök két helyi férfit fogtak el. (2018. 12. 17., h – 11:38, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egy rendbeli rablás bűntett, valamint három rendbeli rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást A. Péter és A. Alex ellen.

A nyomozás adatai szerint a 33 éves helyi lakos és 32 éves társa 2018. december 16-án reggel Dunaújvárosban két járókelőt, majd egy dohányboltot próbált meg kirabolni, azonban mindhárom alkalommal megzavarták őket, ezért elfutottak az egyes helyszínekről.

A két férfi nem sokkal később a Bocskai István utca és Balogh Ádám utca kereszteződésében megragadta egy gyalogos karját, majd a földre rántották és eltulajdonították a sértett pénztárcáját a benne található készpénzzel, bankkártyákkal és személyi okmányokkal együtt.

A rendőrök A. Pétert mintegy húsz percen belül, míg A. Alexet néhány órán belül elfogták. Előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették mindkettőjüket.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Tényleg börtön jár ha valaki nem fizet gyerektartást

Géza

Vasúti átjáróban történt halálos baleset Tápiógyörgyén

Géza

Figyelem! Eltűntek az alábbi kiskorú- és fiatalkorú személyek, keresi őket a rendőrség! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza