Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Őrizetben

A Veszprém megyei rendőrök őrizetbe vettek egy berhidai férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a 22 éves nő és 2 éves gyermeke megölésével. (2018. 09. 29., szo – 04:44, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

Mint arról korábban hírt adtunk, a rendőrségre 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy nő és egy gyermek holttestét találták meg egy Várpalota közeli ingatlanban. A helyszíni szemle elsődleges adatai alapján a 22 éves anya és 2 éves gyermeke halálát idegenkezűség okozta. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, majd a bejelentést követően rövid időn belül elfogtakegy személyt, aki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható. A 40 éves férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Tragédia Szombathelyen: el akarta vágni felesége torkát, majd kiugrott az ablakon!

info

Gyilkolt Szabolcsban a szökött rab

Géza

Kettészakadt egy autó Budapesten

info