Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Őrizetbe vette a rendőrség a fábiánházi rablás gyanúsítottját! (Olvasd el és nézd meg!)

Előre kitervelt szándékkal rendelt taxiszolgáltatást a gyanúsított, hogy a sofőr pénzét erőszakkal megszerezze. (2017. 12. 18., hétfő, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Mátészalkai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytat büntetőeljárást R. Richárd 19 éves fábiánházi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. december 18-án 1 óra körül előre kitervelt szándékkal Fábiánháza egyik lakatlan részére telefonon keresztül egy taxit rendelt, hogy a sofőr pénzét erőszakkal megszerezze.

A gyanúsított arcát sállal eltakarva a kiérkező gépkocsihoz lépett, majd a jármű bal oldali első ajtaját kinyitotta, és kezében egy késsel a sofőr irányába szúró mozdulatokat tett, miközben a pénztárcáját követelte.

Az elkövető végül kikapta az ajtó tárolórekeszéből a sértett pénztárcáját és a benne lévő készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

A mátészalkai rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a feltételezett tettest néhány órán belül otthonában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

 

Lakóházában tartott házkutatás során az elkövetés eszközét és a bűncselekmény során megszerzett pénzt megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Forrás: police.hu

Képek: police.hu, bordonline

 

Hasonló hírek

Félezer teljesen új drog jelent meg a feketepiacon

Edit

Hivatásos katona volt a Hableány matróza – Megszólalt az öccse: így búcsúztatják majd

Mazsi

Nagy razzia indult, sokan érintettek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------