Hirmagazin.eu
Főoldal » „Óriásit hibáztunk” – Mindenki beteg lett, ketten bele is haltak a koronavírusba egy tízfős paksi születésnap után – videó
Egészség - betegség

„Óriásit hibáztunk” – Mindenki beteg lett, ketten bele is haltak a koronavírusba egy tízfős paksi születésnap után – videó

A család fel szerette volna köszönteni a 86 éves nagymamát, ám a születésnapi összejövetelen mindenki koronavírusos lett.

Borzasztó tragédia lett egy paksi születésnapi ünneplésből – a 86 éves nagymamát felköszöntő családtagok mindegyike koronavírusos lett, a 10 főből ketten elhunytak, többen kórházba kerültek.

Mindenki ezt olvassa most!

A megrendítő történtet maga az egyik érintett 45 éves asszony mesélte el az RTL Klub Híradójának – a megtört nő bevallotta, másfél évig betartottak minden járványügyi szabályt, de rokonaival nem szerették volna egyedül hagyni a szülinapos nagymamáját, ezért páran összegyűltek nála.

“Óriásit hibáztunk. Én ezt senkinek nem kívánom” – mondta szomorúan Beáta, aki azóta százszor is megbánta már, hogy elmentek az ünnepségre. Ugyanis mint kiderült, hiába volt szinte végig rajta is, édesapján is maszk, a zárt térben hamar elkapták mind a koronavírust egyik rokonuktól, akiről később kiderült: bár nem mondta el, de már napokkal azelőtt is betegeskedett.

“Mire számítasz családon belül? Hogy ők is vigyáznak ránk. Ez itt most elcsúszott valahol.”

Először a nagymama hunyt el a fertőzésben, majd sorba érkezett hozzájuk is a mentő – ugyan Beáta és édesanyja is megjárták a covid-osztályt, végül erős fájdalmak és hosszú kezelés után felépültek, apukája azonban nem élte túl.

“Tolószékben levittek egy szinttel lejjebb, és nekem kellett elmondanom anyunak, hogy apu nincs.”

“A gyermekeik apukája is öt napig volt itthon 39.7-es lázzal és a mai napig fáj a háta” – mondta az azóta nagyjából felépült asszony, aki a riportban őszintén mesélt a Covid-osztályon tapasztalt szívszorító állapotokról is.

“Ezt visszacsinálni nem tudjuk, de ha csak két család meggondolja ezt, hogy nem köszi, mégsem ülök össze, akkor lehet, hogy emberéleteket mentünk.”

 

blikk

Hasonló hírek

Minden tudnivaló egy helyen az itthon használt vakcinákról..

Géza

Különös képesség: érzi betegei fájdalmát az orvos

Edit

A szennyvíz-vizsgálatok alapján a járvány erősödésére kell számítani – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!