Technika, kommunikáció

Óriási újítás jön a Facebookon, ennek te is örülni fogsz

Ezt imádni fogod! Új funkció a Facebookon!

A fejlesztők igyekeznek jobbá tenni az élményt, így végre azt fogjuk látni a hírfolyamban, amit szeretnénk.

Mark Zuckerberg minden erejével azon van, hogy kollégáival „megjavítsák a Facebookot”. A saját profilján jelentette be, hogy jelentős változás érkezik a hírfolyamba a következő hónapokban: még több posztot fogunk látni a barátoktól és családtagoktól, ezzel szemben kevesebb tartalom kerül elénk vállalatoktól, kiadóktól és márkáktól.

A Facebook-vezér elmondása szerint ezzel szeretnék arra bátorítani a felhasználókat, hogy többször reagáljanak azokra a posztokra, amiket látnak. Azt feltételezik, hogy az emberek hajlamosabbak azokhoz dolgokhoz kommentálni, amik ismerőseiktől származnak, mint a különféle cégek bejegyzéseihez megjegyzéseket fűzni.

Óriási újítás jön a Facebookon, ennek te is örülni fogsz

A közösségi oldal fejlesztőinek sejtése szerint a változás hatására az emberek kevesebb időt töltenek majd az oldalon, ám ez az idő értékesebbé válik.

Ez viszont rossz hír lehet a cégeknek, akik erőteljesen támaszkodnak a facebookos elérésre. A hirdetőknek sem jó, hogy a felhasználók kevesebb ideig böngésznek, mert kevesebb idő alatt kevesebb reklámot láthatnak, így pedig a bevétel is csökkenhet.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Haarp: A légierő elismerte, hogy irányítani tudják az időjárást

info

Halálos lehet: letiltották az autósokat a Pokemonról

Edit

Egyre többször támadják a hálózatba kapcsolt informatikai eszközöket

info