Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Óriási tűz Budapesten, megharcoltak a tűzoltók a méteres lángokkal – képek

Tűz ütött ki egy nyomdaipari cég IX. kerületi telephelyén, ahol raklapokon tárolt papír gyulladt ki.

Tűz ütött ki egy telephely udvarán Budapest IX. kerületében, a Hídépítő utcában. Mintegy hatvan raklapon felhalmozott papír égett az udvaron. A fővárosi hivatásos tűzoltók megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen egy közeli irodaépületre, majd öt vízsugárral elfojtották a lángokat – olvasható a katasztrófavédelem oldalán.

Budapest, 2021. április 25. Füst és lángok egy nyomdaipari cég IX. kerületi telephelyén, ahol raklapokon tárolt papír gyulladt ki 2021. április 25-én. MTI/Mihádák Zoltán

Budapest, 2021. április 25. Tűzoltó egy nyomdaipari cég IX. kerületi telephelyén, ahol raklapokon tárolt papír gyulladt ki 2021. április 25-én. MTI/Mihádák Zoltán

Budapest, 2021. április 25. Tűzoltó egy nyomdaipari cég IX. kerületi telephelyén, ahol raklapokon tárolt papír gyulladt ki 2021. április 25-én. MTI/Mihádák Zoltán

Budapest, 2021. április 25. Tűzoltó egy nyomdaipari cég IX. kerületi telephelyén, ahol raklapokon tárolt papír gyulladt ki 2021. április 25-én. MTI/Mihádák Zoltán

hirado

hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Súlyosbítottak: kilenc évre ítélték a gólyatábori erőszakolót

Edit

Prevenciós párbaj a bűnmegelőzés jegyében. (Olvasóink nevében is köszönjük rendőreink munkáját! Az idősek az egyik legveszélyeztetettebb társadalmi réteg, vigyázzunk rájuk! Hirmagazin.eu)

Géza

Soroksári gyilkosság: szeretője volt a futónőnek, ez derült ki egy vallomásból..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------