Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Óriási pánik tört ki a tűzijátékon: nézők közé csapódtak a rakéták, többen meg is égtek (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Magyarország, Zánka: Pánik tört ki az augusztus 20-i tűzijátékon, amikor rakéták a nézők közé csapódtak.

A hétfői rendezvényen egyik pillanatról a másikra 5-6 rakéta a nézők közé csapódott, akik menekülni kényszerültek. A Tényeknek egy édesanya számolt be a zánkai tűzijátékon kitört pánikról, ahol családjából többen is megsérültek.

– A férjem a hátamról szedett le egy izzó darabot, neki kiégett a pólója, a kisfiunknak a homlokához repült pont egy, a nagylány pedig a fülét fájlalta – mesélte.

Elmondása szerint hatalmas pánik alakult ki, a legtöbben menekülni kezdtek. Nem csak a négyfős család járt szerencsétlenül, mások is megsérültek, egyeseknek a ruhája, illetve a táskája gyulladt meg a szétrepülő rakétáktól. A Tények információi szerint csak azért nem történt nagyobb baj, mert valaki a Balatonba rugdosta a földön heverő rakétákat.

– Szépen elkezdődött a tűzijáték, és egyszer csak nagy valószínűséggel az egyik tűzijáték eldőlt, és szanaszéjjel ment a tömeg felé. Mindenki futott, menekült, sikoltozott, nagy volt a riadalom – mondta a Tényeknek egy, a strandon dolgozó vendéglátós.

A zánkai polgármester azt nyilatkozta, a helyszínt – ahogy minden évben – most is ellenőrizték, a biztonsági területet kijelölték.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt eljárás indult ismeretlen tettessel szemben.

Forrás: Blikk, youtube.com

Hasonló hírek

Ki­de­rült, így pró­bálta el­tün­tetni a nyo­mo­kat a szek­szárdi gye­rek­gyil­kos

Géza

Először rabolt, aztán autókat akart lopni (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Lecsapnak a temetőjárók üresen hagyott lakására a betörők!

Mazsi