Főoldal » Óriási öröm és kisebb pánik a szülőszobán! Így jött világra Kiss Ramiék kisfia, Noé
Bulvár

Óriási öröm és kisebb pánik a szülőszobán! Így jött világra Kiss Ramiék kisfia, Noé

Egy teljes éjszakán át tartott a vajúdás, de megérte!

Rami szombat délután érezte először úgy, hogy valami mást érez, mint, amit korában megszokott, így anyósával együtt elindult a kórházba.

– Jóslófájásaim voltak, görcsöltem, úgyhogy inkább bementünk. Megvizsgáltak, de még hazaengedtek, hogy megnézhessem Máté esti, dánok elleni meccsét, csak utána indultam újra vissza – emlékezett vissza a nagy napra Rami a hot! hasábjain.

– Addigra már sejtettem, hogy valami történik, mert Rami nem válaszolt az üzeneteimre. A meccs után hívott, hogy ne aggódjak, de úton van a kórházba – kapcsolódik be a beszélgetésbe az ifjú édesapa

Rami, akivel édesanyja volt a szülőszobán, hiszen kedvesen még Herningben volt a kézilabda világbajnokságon. A műsorvezető egy teljes éjszakán át vajúdott, de a sors vagy a kisfia úgy akarta, hogy édesapja is ott legyen a születésénél, ezért „megvárta”, amíg Máté is odaér a kórházba.

– Háromnegyed nyolcra értem be hozzájuk, és 8 óra 18-kor megszületett a kisfiam. Amikor rátették rami mellére, majd odaadták nekem, mindketten sírtunk, mint egy gyerek. Ez volt életem legszebb pillanata, köszönöm, hogy Ramóna megvárt. Már most igazi szerelem van a kisfiam és a közöttem – lelkendezett Máté.

Rami azért hozzátette, hogy egy pillanatra azért a félelem is eluralkodott rajtuk:

– Noé nem sírt fel, még akkor sem, amikor rám tették. Megijedtünk, de a doktornő megnyugtatott, hogy kell még pár másodperc. Aztán, amikor Máté fogta, csak néztem őket, és arra gondoltam, hogy milyen szépek így ketten!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hasonló hírek

Meglepő dolog esett meg Britneyvel a hétvégén

info

Nem titkolóznak tovább: kollégájába szeretett bele a magyar színésznő

Mazsi

Komoly gondok vannak a családban: már Vilmos is aggódik Harryért

Mazsi