Hirmagazin.eu
Főoldal » Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates, mely egész Európát fenyegeti! (Olvasd el és nézd meg!)
Kiemelt külföldi hírek

Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates, mely egész Európát fenyegeti! (Olvasd el és nézd meg!)

Riasztó, de igaz dolgokat állított! Ugyanazt mondja, amit a Hirmagazin.eu online média írt egy korábbi cikkében, és amit Vlagyimír Putyin és Orbán Viktor is létező veszélynek lát! Nézzük hát!

Hirmagazin.eu cikke: https://www.hirmagazin.eu/europa-demografiai-robbanas-kuszoben-all-a-migransok-hatalomatvetelre-keszulnek

Végre valaki kimondta az igazságot Európán kívül is! Az okos emberek ezt már régóta tudták, de valamiért itt, az európai vezetés, UNIO-vezetése nem merte, vagy nem akarta kimondani!

Bill Gates napjaink egyik legfenyegetőbb kataklizmájáról beszélt, arról, hogy hogyan vezethet hihetetlen mértékű demográfiai katasztrófához a migráns válság. Ennek kapcsán elmondta, hogy az európai politika legfőbb vezetői nagyban hozzájárultak és hozzájárulnak a válsághoz!

Fontos szerepük volt annak idején a válság kirobbanásában is, és abban is drámai mértékben felelősek, hogy a válság nem csak, hogy még mindig tart, de nagyon nagymértékben eszkalálódott, és az európai államok, és a jólét fennmaradását veszélyeztetik.

A világ egyik leggazdagabbnak tartott embere szerint az európai vezetők rosszul állnak hozzá a migránsválsághoz. Meglátása szerint a németek nyitott-kapus menekültpolitikája nem oldja meg a bevándorlási krízist, sőt, éppen ellenkezőleg: elmélyíti azt, méghozzá jelentős mértékben!

Nemrég egy német lapnak adott interjújában Bill Gates mondta el ezeket az igen kritikus szavakat, aminek valószínűleg Angela Merkel és az EU-vezetők nem fognak örülni. Sajnos, a megszégyenítés, és a tragédiával való közvetlen érintkezés sem nyitotta eddig fel Angela Merkel szemét..

A németek zöme szerint Merkel nem tölti ki negyedik ciklusát
Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke nyilatkozik a sajtónak Berlinben 2018. január 11-én (Fotó: MTI/EPA/Till Rimmele)

Bill Gates egyúttal felhívta a figyelmet a jövőben várható hihetetlen mértékű afrikai bevándorlása. Ha a tömegek onnan megindulnak, Európának vége. “Minél nagylelkűbb valaki, annál többen hallanak a projektről. Ez pedig tömeges afrikai kivándorlást okoz.”

Le kellene zárni az összes tranzitútvonalat, hogy Afrika népe ne indulhasson meg Európa felé, mert ha ez bekövetkezik, akkor a kontinens valószínűleg megszűnik európai kultúrájában maradni – állítja. Ő csak most mondja ezt, Orbán Viktor és Vlagyimír Putyin viszont régóta állítja, hogy csak és kizárólag ez a megoldás a jó a migránsválság ésszerű kezelésre!

Bill Gates dollármilliókkal támogatja az Afrikában élőket és olyan gondolkodássl él, amelyet illene megszívlelni azoknak, akiknek konkrétan több közük van Európa jövőjéhez, mint Bill Gatesnak!

Arra is figyelmeztetett, hogy az afrikaiak életszínvonalának javítása lenne a járható út, nem az, hogy kontinenst váltanak, és az érdekeltek hagyják, hogy egész Európát elárasszák.

Nagy kérdés, hogy az európai vezetés végre elfogadja-e az okos emberek, úgy mint Magyarország miniszterelnöke, Oroszország vezetője, és a világ egyik leggazdagabb emberének, most már nyilvánosan is kinyilatkoztatott véleméynét?!

Osztd meg, bár ezt már mindenki tudja, aki olvassa a Hirmagazin.eu online médiát! Ha van, aki mégsincs ezzel tisztában, nézze meg videóinkat! Hirmagazin.eu

Forrás: a kulfoldiapro.com nyomán, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Frissítés: Egyre többet szivárogtat ki a szlovák sajtó az újságírógyilkosság gyanúsítottairól! Oszd meg!

Géza

Exkluzív: Közülük kerülhet ki Merkel utódja, és nem csak a pártban! Oszd meg!

Géza

Nem a magyar kormányt akarják elítélni, hanem Magyarországot

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------