Image default
Bulvár

Óriási hír: megszületett Tóth Gabi kislánya!

Mutatjuk a részleteket!

A hivatalos bejelentés még nem érkezett meg, de a Bors megtudta, hogy hétfő este az énekesnő életet adott első gyermekének. Ezt a lap információi szerint egy heti lapban szeretnék bejelenteni.

“A Bors úgy tudja, hogy Gabi hétfő délelőtt még nagy pocakkal ült a körzeti orvosánál, a szülés csak később indult meg. Gabi és Gábor most jó darabig eltűnik a kíváncsi szemek elől, kizárólag a gyermekük gondozásával lesznek elfoglalva” – írja a Bors.

– A főnökeimmel megbeszéltük, hogy decemberben egy hosszabb, két hónapos szabadságra megyek. Szeretném én is mindenből kivenni a részemet, és a gyermekem mellett lenni, ezzel kicsit tehermentesíteni majd a feleségemet. Biztos vagyok benne, hogy hamar beletanulunk minden teendőbe – mondta a Krausz Gábor a Lokálnak korábban.

A lap kereste Krausz Gábort és Tóth Gabit is az ügyben, de nem érték el őket, pár sajtósa viszont felvette a telefont, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt.

Bors

Hasonló hírek

Ők azok, akikre senki nem számított, de ott lesznek Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén!

Géza

Lebukott a terhes magyar énekesnő! Titkolni akarta állapotát!

Mazsi

Nicole Scherzinger mellet villantott

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------