Főoldal » Óriási hír jött Radics Gigiről, éppen a szombaton esedékes születésnapján történik meg vele a csoda!
Bulvár

Óriási hír jött Radics Gigiről, éppen a szombaton esedékes születésnapján történik meg vele a csoda!

Louis Fonsi, a Despacito című világsláger “atyja” már itt van Budapesten. Koncertje holnap, szombaton lesz a Budapest Sportarénában. Addig némi városnézéssel és nyelvtanulással tölti az idejét. Az is kiderült, hogy budapesti koncertjén a szülinapos Radics Gigivel fog duettet énekelni.

Máris elkezdett magyarul tanulni, “szia, köszönöm, jó reggelt, gulyás, pálinka, egészségedre…” már szuperül megy neki, mindenkihez van egy kedves szava és türelmesen fotózkodik a rajongókkal. A #VIPTour kolléganője, Tripolszky Annuska kedvéért riksába ült és végig barangolták a Duna-partot.

“Budapest csodálatos és nagyon kedvesek ez emberek, örvendek, hogy ebben a pár napban van időm jobban megismerni a várost és a helyieket” – mondta a sztár.

Radics Gigi énekesnőt érte az a megtiszteltetés, hogy az augusztus 17-én hazánkban koncertező Louis Fonsival duettet énekelhet a Budapest Sportarénában!

Az énekesnő éppen a koncert napján ünnepli 23. születésnapját, melyről így nyilatkozott:

Ennél megtisztelőbb születésnapi ajándékot el sem tudnék képzelni, mintsem hogy egy világsztár oldalán énekelhessek magyar közönség előtt. A szülőfalumban lesz a koncert után az ünneplés, több mint 100 ismerős, barát és rokon fog rám várni délutántól, de azt hiszem ezúttal mindenki megérti a késésem okát.

– mondta nevetve az énekesnő.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Leégette magát a NASA! Összekeverték a Napot a Holddal!

Mazsi

Kiss Ramóna nagy bejelentést tett!

Mazsi

Összekeverte a Magyar Posta Frank Sinatrát Fred Astaire-rel a borítékján!

Mazsi