Főoldal » Óriási hibát követett el az anyuka amikor reggeli készítés közben SMS-zett!
Egészség - betegség

Óriási hibát követett el az anyuka amikor reggeli készítés közben SMS-zett!

A következő tragédia egy mexikói nővel, Josefinával esett meg, akinek  két gyermeke, Agustin (8) és Maria (6) volt. Sokszor főzött a gyerekeknek reggelit, mert figyelt az étkezésükre.

Egyik nap tojásos sonkás tortillát sütött.

Felkeltette a kicsiket, és hívta őket az asztalhoz.  Míg Josefina leült, kis Maria lejött, és panaszkodott, hogy a bátyja túl sokáig van vécén. Josephina kiabált a fiúnak, hogy hagyja abba a butáskodást a fürdőszobában, és hagyja, hogy a húga is megmosakodhasson.

Közben Josefina kapott egy smst a férjétől, és gondolta, válaszol neki, míg a gyerekek mosakodtak. Visszaírt, és közben folytatta a reggeli összedobását, és tovább sms-ezett a  férjével.

Minden szokásos módon történt azon a reggelen, a gyerekek időben elindultak az iskolába, és Josefina otthon  maradt. Két órával később rettenetes telefon jött az iskolából.

Azért hívták, hogy elmondják, mindkét gyermeket sürgősen kórházba kellett szállítani, mert hánytak és magas lázuk lett. Josefina azonnal rohant a kórházba, ahol az orvosok és a férje közölte vele, hogy nem tudták csillapítani a magas a lázat. Nem hitte el, azt ami folyik; pár órával azelőtt a gyerekek még makk egészségesek voltak.

Az orvosok azt gondolták, hogy szalmonella okozta a magas lázat, de még néhány tesztet el kellett végezni.

Részletes elemzések után arra a következtetésre jutottak, hogy a baktérium a reggeliben volt, amit  Josefina csinált nekik. A vizsgálat után, kiderült, hogy a abban a tojásban volt, amit ő készített miközben a telefont piszkálta.

Eközben az orvosok arra a jutottak, hogy a baktérium valószínűleg a  mobiltelefonról jutott az ételbe az SMS-ezés közben.

Azt is elmondták, hogy a telefonok teli vannak baktériumokkal, amelyek néha belekerülnek az ételeinkben és ez végzetes következményekkel járhat.

Josefinát teljesen kikészítette, hogy ő okozta ezt, hogy  a gyermekei betegek lettek, és ami a legrosszabb, bár az orvosok mindent megtettek, de nem tudták megmenteni a két kicsi életét. :(

Jozefina a fájdalomtól tönkrement és meg akart halni ott és azonnal, nem tudta elviselni, hogy a gyerekek nélkül kell folytatnia napjait.

Az orvosok azt javasolták neki, hogy ezt a szörnyű élményt mesélje el, ezzel  segít másokon, és mindenki megtudja, hogy soha ne használja a telefonjukat főzés közben.

 

Hasonló hírek

Az ujjfájdalom okai

Géza

Ezt a 10 egyszerű, de egészséges ételt mindennap kellene enned

Mazsi

Lezajlott az első olyan magyar agyműtét, amelyet a Facebookon közvetíthettünk élőben

Mazsi