Főoldal » Óriási házat örökölt egy ápoló, miután egy DNS-teszt bizonyította: egy elhunyt arisztokrata fia
Külföld

Óriási házat örökölt egy ápoló, miután egy DNS-teszt bizonyította: egy elhunyt arisztokrata fia

Egyesült Királyság – Egy 31 éves brit férfi mindenét megörökölte egy elhunyt arisztokratának, miután kiderült, hogy a fia.

Egy elképesztő otthont örökölt Nagy-Britannia egyik legkiválóbb vidékén Jordan Adlard Rogers, miután egy DNS-teszt igazolta, hogy ő igazából egy arisztokrata törvénytelen fia. Az ápolóként dolgozó férfit az 1536 hektáros birtok és a rajta álló impozáns ház apja, Charles Rogers halála után illette meg.

Charles Rogers 62 éves korában hunyt el tavaly augusztusban, méghozzá az autójában, drogtúladagolás miatt, ugyanis a férfi kábítószerfüggő volt. Birtoka Jordan Adlard Rogersre maradt, aki már évek óta próbálja bizonyítani, hogy Charles az apja. A fiatal férfi erre már 8 éves korában is gyanakodott, de Charles Rogers nem volt jelen az életében.

A rokoni szálat végül sikerült igazolni, így költözhetett a nyugat Cornwall egyik legnagyobb, legfényűzőbb házába a 31 éves, ápolóként dolgozó Jordan, akinek a testvére és az édesanyja is elhunyt.

Jordan Adlard Rogers annyit örökölt, hogy már nem kell dolgoznia /Fotó: Northfoto

Charles Rogers életében egyébként többször is tiltakozott a DNS-teszt elvégzése ellen, impozáns otthona helyett pedig inkább az autójában élt.

„Az emberek azt mondják, szerencsés vagyok, de mindent megadnék azért, hogy visszamenjek, így Charles megtudhassa: tényleg én vagyok a fia. Akkor talán másképpen történtek volna a dolgok” – mondta Jordan Adlard Rogers, akinek többé már nem kell dolgoznia, hiszen megörökölte apja minden pénzét. Jótékonykodással szeretne foglalkozni, illetve más embereken segíteni.

Forrás: Blikk.hu / (Mirror)

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Megölték a párizsi merényletek egyik fő felelősét

Edit

Megfulladt egy hároméves gyerek egy Kinder tojásba rejtett játéktól

info

Az Iszlám Állam több mint 11 ezer szíriai útlevéllel rendelkezik a németek szerint

Géza