Hirmagazin.eu
Főoldal » Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt
Bulvár

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt

Va­ló­szí­nű­leg még soha nem utál­ták annyira az an­go­lok Ca­role Midd­le­tont, mint most. A her­cegné anyja túl messzire ment a pénz­éh­sége miatt.

Mostanában egész Angliát gyilkos bohócnak öltözött emberek tartják rettegésben. Több százan tettek már feljelentést, hogy egy őrült ijesztgeti vagy üldözi őket bohócnak maszkírozva. A rendőrség pedig határozottan kérte a jelmezkölcsönzőket, hogy ne áruljanak gyilkos- bohóc-maskarákat, mert gátat kell szabni az őrületnek.

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt

Nos, Katalin hercegné drága anyukája, Carole Middleton viszont mindezt úgy értelmezte, hogy neki most kell elkezdenie az árusítást. Sőt még el is büszkélkedett vele a bolt legutóbbi hírlevelében, hogy rengeteget ad el a félelmetes bohócjelmezekből. Amiket mellesleg olcsóbban kínál, mint a konkurensek.

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt 1
Fotó: Party Pieces

Az angolok érthetően felháborodtak Middleton anyuka kereskedelmi húzásán, amivel szerintük segíti a káosz terjedését az országban. Mindezt azért, hogy az amúgy sem csekély Middleton-vagyont tovább növelje.

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt 2

Ahogy arról a Ripost beszámolt, a Middleton szülők tulajdonában lévő Party Pieces ellen korábban is szót emeltek. Ugyanis nemcsak gyilkos bohóc jelmezt árulnak, hanem elgázolt állatos maskarákat is.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Drámai vallomás: sokszor éheztek a Hooligans tagjai

Mazsi

MOST ÉRKEZETT! Rosszul lett Kozsó, aggódnak érte a rajongók!

Mazsi

Házasságukat mentik Beckhamék

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------