Image default
Bulvár

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt

Va­ló­szí­nű­leg még soha nem utál­ták annyira az an­go­lok Ca­role Midd­le­tont, mint most. A her­cegné anyja túl messzire ment a pénz­éh­sége miatt.

Mostanában egész Angliát gyilkos bohócnak öltözött emberek tartják rettegésben. Több százan tettek már feljelentést, hogy egy őrült ijesztgeti vagy üldözi őket bohócnak maszkírozva. A rendőrség pedig határozottan kérte a jelmezkölcsönzőket, hogy ne áruljanak gyilkos- bohóc-maskarákat, mert gátat kell szabni az őrületnek.

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt

Nos, Katalin hercegné drága anyukája, Carole Middleton viszont mindezt úgy értelmezte, hogy neki most kell elkezdenie az árusítást. Sőt még el is büszkélkedett vele a bolt legutóbbi hírlevelében, hogy rengeteget ad el a félelmetes bohócjelmezekből. Amiket mellesleg olcsóbban kínál, mint a konkurensek.

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt 1
Fotó: Party Pieces

Az angolok érthetően felháborodtak Middleton anyuka kereskedelmi húzásán, amivel szerintük segíti a káosz terjedését az országban. Mindezt azért, hogy az amúgy sem csekély Middleton-vagyont tovább növelje.

Óriási botrány Katalin hercegné anyja miatt 2

Ahogy arról a Ripost beszámolt, a Middleton szülők tulajdonában lévő Party Pieces ellen korábban is szót emeltek. Ugyanis nemcsak gyilkos bohóc jelmezt árulnak, hanem elgázolt állatos maskarákat is.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Interjú Lajcsival: “az életemnek egy boldogabb része következik“ + VIDEÓ!

Mazsi

Ha Vilmos és Katalin rezidenciája felett szeretne elrepülni, ne tegye, mert tilos

Edit

Megrendítő vallomást tett a férjét gyászoló Görbe Nóra

Mazsi