Hirmagazin.eu
Főoldal » Óriási bejelentést tett a Vodafone. Ennek az összes Vodafone-os örülni fog!
Életmód hírek

Óriási bejelentést tett a Vodafone. Ennek az összes Vodafone-os örülni fog!

Hányszor szerette volna már felhívni kint élő barátait, családtagjait, ismerőseit itthonról, de inkább írt nekik egy üzenetet, mert az úgyis gazdaságosabb? Ezentúl nem kell dilemmáznia, ugyanis Magyarországon elsőként, korlátlanul intézhet itthonról nemzetközi hívásokat EU-s telefonszámokra az új Vodafone Red csomagoknak köszönhetően,írja a Blikk.hu

– Amíg itthon éltem sokkal gyakrabban beszélgettünk barátnőimmel, családtagjaimmal telefonon, de amikor kiköltöztünk Kölnbe, ez valahogy elapadt – kezdte Csobot Adél a Vodafone sajtótájékoztatóján tartott kerekasztal beszélgetés során. – Maga a távolság, hogy 1200 kilométerre vagy a szeretteidtől, azt eredményezheti, hogy nem beszéltek annyit telefonon – mondta az énekesnő, aki szerelmével, Istenes Bencével együtt hamarosan Münchenbe költözik. A Vodafone Magyarország megújult Red csomagjai azonban próbálják kiküszöbölni, hogy távol érezzük szeretteinket, hiszen az országban elsőként tesznek lehetővé korlátlan nemzetközi hívást EU-s számokra belföldről.

– Mi vagyunk Magyarországon az elsők, akik az EU-n belüli nemzetközi hívások lehetőségét korlátlanul, a havidíjba beépítve kínáljuk. Ezzel Európában is úttörők vagyunk, hiszen a Vodafone leányvállalatok közül nálunk az elsők között érhető el ez a szolgáltatás minden egyes új Red csomagban. Az előnyöket lakossági és vállalati ügyfeleink egyaránt élvezhetik  – mondta el Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Carra Anita, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese szerint eddig Magyarországról csak a magyar hívószámokat lehetett korlátlanul hívni a Red csomagokkal, mostantól akár 500 millió európai embert lehet elérni ingyenesen. – A korlátok lebontása évek óta legfontosabb törekvéseink közé tartozik, folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek egyre nagyobb szabadságot nyújtsunk. Ezt a célt szolgálják a portfóliónkban megjelenő új Red csomagok, melyekkel minden eddiginél szélesebb körű a korlátlanság. Lehetővé tesszük a korlátlan beszélgetéseket nem csak belföldön, hanem az összes uniós és további 6 ország nemzetközi hívószámaira is. Noha az adatkommunikáció napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, nem feledkezhetünk meg a hanghívások fontosságáról sem, ami ügyfeleink egy jelentős része esetében mit sem veszített az évek során fontosságából – mondta el Carra Anita.

Mennyit kell fizetnünk érte?

A Vodafone úgy alakította ki a megújult tarifákat, hogy a korlátlan EU-s beszélgetés mellett mindenki számára biztosítsa a szokásainak megfelelő és az egyre növekvő internet éhséget lefedő adatforgalmat. A magyar és EU-s normáldíjas számokra korlátlan hívást, SMS-t és MMS-t is tartalmazó új Vodafone Red S tarifa ára (1 GB-ot biztosít) minden eddiginél alacsonyabb, mindössze havi 7990 forint. A portfólióban szintén újonnan megjelenő Red M 9.990 Ft-os havidíjért már 4 GB-ot, a Red L 12.990 Ft-ért 10 GB-ot, míg a Red Infinity+ 15.990 Ft-ért 2 korlátlan adatot biztosít.

A bevezetést követő első napokban, április 12. és 15. között a Vodafone biztosítja a határtalan hívások lehetőségének kipróbálását. Az Arena Mall első emeletén, a Vodafone üzlet melletti mozgólépcső tetején kihelyezett fülkében bárki kipróbálhatja a korlátlan nemzetközi hívások élményét. Az EU országai mellett Izlandra, Liechtensteinbe, Norvégiába, Svájcba, Monacóba és Törökországba is indítható hívás a fülkéből az új Red csomagokkal. Április 14-én, szombaton, 17 és 18 óra között pedig a rajongók telefonon beszélgethetnek a Németországban élő Istenes Bencével és Csobot Adéllal.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Figyelem! Használt sütőolaj gyűjtés a MOL kutakon

Géza

A párommal egy napon születtünk, ugyan abban az évben és kórházban. Ami ezután kiderült, döbbenetes

Mazsi

Rengeteg helyen be van tiltva, pedig mindenkinek kötelezővé tenném a fogyasztását 50 éves kor fölött

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!