Hirmagazin.eu
Főoldal » Óriási balhé tört ki Somló Tamás utódja miatt!
Bulvár

Óriási balhé tört ki Somló Tamás utódja miatt!

A jú­lius 19-én el­hunyt ze­nész öz­ve­gye és Pres­ser Gábor is fel­há­bo­ro­dott, ami­kor né­hány napja be­ha­ran­goz­ták a le­gen­dás ze­ne­kar kon­cert­jét….

Néhány napja robbant a hír, hogy az LGT zenekar új koncertre készült, a júliusban elhunyt Somló Tamást pedig Éliás Gyula Jr pótolja majd. Az énekes a Facebookon egy mosolygós jellel díszítve meg is osztotta a hajdúböszörményi fellépés beharangozóját, és cseppet sem zavarta, hogy ezúttal szó sincs LGT-koncertről, arról meg pláne nem, hogy bárki átvenné a legendás zenész helyét.

Óriási balhé tört ki Somló Tamás utódja miatt!

A meglepő húzás azonnal óriási felháborodást váltott ki. Először Somló volt párja, Gyöngyvér akadt ki: nyilvánosan kérte ki magának a bejegyzést és az erről megjelent írást is – számolt be róla a Bors.

„LGT-szuperkoncert? Hm, bátor állítás. Azt gondolom, hogy az LGT-n kívül senkinek sincs joga LGT-szuperkoncertet hirdetni, a család tudta nélkül Somló Ta­más-em­lékkoncertet szervezni, vagy akármilyen minőségben a nevet használni plakátokon, koncerten, akármilyen haszonszerzés céljából. Szerencsére ezt nem csak én, hanem a jog is így látja. Sajnálom, hogy minket senki sem kérdez meg”

– fakadt ki az özvegy, a poszt pedig el is tűnt Éliás profiljáról.

A lap más forrásból megtudta, a koncert híre eljutott Presser Gáborhoz is, aki szintén aljas húzásnak tartja a dolgot.

Éliás pedig írásban reagált a Bors megkeresésére:

„Felhívott Varga Antal az Ab­rakakzabra zenekar vezetője, hogy lenne-e kedvem helyettesíteni Somló Tamást, aki ekkor már sajnos nem tudott részt venni a produkcióban, a Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival, közreműködik Solti János, Karácsony János, Éliás Jr, Heincz Gábor Biga, valamint az Abrakazabra zenekar produkcióban augusztus 27-én Marosvásárhelyen. Múlt vasárnap ismét felhívott Varga Antal, hogy egy héttel korábban is kell jönnöm helyettesíteni. Rövid időm volt felkészülni, de természetesen erre a felkérésre is szívesen mondtam igent. Bár valóban Somló Ta­mást helyettesítettem a koncerten, természetesen nem az LGT zenekar fellépése volt, hanem a Zenevonat Szuperkoncert, amiben több, az eredeti LGT-hez nem köthető zenész is részt vett”

– árulta el az énekes, aki mögött az Abrakazabra zenekar, valamint Karácsony János és Solti János, az LGT zenekar két tagja állt színpadra.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Julia Roberts unokahúga pimasz dekoltázst láttatott

Edit

Hosszú Katinka végre üzent, és visszatért az uszodába

Mazsi

Diana gyémántjait viseli eljegyzési gyűrűjében Harry herceg menyasszonya, avagy “Alamuszi nyuszi, nagyot ugrik.”

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------