Hirmagazin.eu
Főoldal » Orgiák, drogok és napi két üveg vodka: négymilliárdot nyert a lottón, de mindet elitta és eljátszotta tíz évig tartó ámokfutása során – így él most egy fillér nélkül
Életmód hírek

Orgiák, drogok és napi két üveg vodka: négymilliárdot nyert a lottón, de mindet elitta és eljátszotta tíz évig tartó ámokfutása során – így él most egy fillér nélkül

Semmit sem bánt meg, és mindent ugyanúgy csinálna.

Azt hitte, egy pillanata alatt örökre megváltozott az élete, aztán kiderült, hogy mégsem: az angol Michael Carroll 2002-ben 4 milliárd forintnyi összeget nyert a lottón, hogy aztán egy tíz évig tartó ámokfutás során az utolsó fillérig eljátssza, eligya és eldrogozza a mesés vagyont. Carroll ma már nem is lehetne távolabb a milliárdosok életstílusától – előbb szobafestőként próbálkozott, jelenleg pedig egy skóciai bányában dolgozik vájárként, órabérben.

Carroll a nyeremény átvételekor: pár évvel később már alig lehetett ráismerni / Fotó: Northfoto

“Egy percig sem bántam meg semmit, ha vissza lehetne forgatni az időt, akkor is mindent ugyanúgy csinálnék” – nyilatkozta a Daily Mail-nek az évek alatt jó pár kilót felszedő, de milliárdokat elvesztő férfi. “Tíz évig jó életem volt, de most mégis boldogabb vagyok, mert visszakaptam a régi énemet” – magyarázta.

Nincstelenül, szobafestőként – de legalább boldogan / Fotó: Northfoto

Carroll saját bevallása szerint ámokfutása csúcspontján “csont alkoholista” volt, és napi két üveg vodkát ivott meg. Norfolkban vett egy birtokot, ahová autóverseny-pályát is építtetett, és gyorsan összetűzésbe került a szomszédaival a szakadatlan bulik és orgiák miatt. Végül öt hónapra börtönbe is került, amiért terrorizálta az ott élőket. 2006-ban még kilenc hónapra leültették garázdaságért, és innen már nem volt visszaút: négy évvel később csődöt jelentett.

A férfi a mai napig lottózik, és azt mondja, ha véletlenül újra megütné a főnyereményt, mindent megtenne, hogy távol tartsa magát a balhéktól.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Elhunyt Orbán Viktor nagymamája.. Isten nyugosztalja!

Géza

Exkluzív interjút adott Kaiser Ede: .. “vártam az alkalomra, hogy megszökhessek”

Géza

Hűsíteni szeretné magát a kánikulában? Most eláruljuk, mit fogyasszon a nagy melegben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!