Hirmagazin.eu
Főoldal » Öregasszonynak öltözve akart megszökni a börtönből a drogkereskedő!
Külföld

Öregasszonynak öltözve akart megszökni a börtönből a drogkereskedő!

A terv akár működhetett is volna, mivel a kintről becsempészett maszk rendkívül élethű volt, és a drogkereskedelem miatt 36 évre elítélt Clodoaldo Antonio Felipe női ruhába öltözött, valamint egy parókát is felhúzott hozzá.

Öregasszonynak öltözve akart megszökni a börtönből a drogkereskedő

A Mirror Online szerint a rab végül azon csúszott el, hogy az őröknek leesett: akkor éppen egyetlen néni sem érkezett látogatóba a brazil börtönbe.

A smasszerek rögtön megállították a felületes szemlélők számára idős asszonynak tűnő rabot, hogy megkérdezzék, honnan jött, majd elkérték tőle a papírjait. Gyanújukat csak tovább erősítette, hogy az illető szokatlanul magasnak tűnt egy nénihez képest. Amikor aztán tüzetesebben is átvizsgálták, leesett nekik, hogy valójában egy férfi. A rendőrségi vizsgálat szerint a maszk meglehetősen profi munka volt. Ilyeneket használnak például a hollywoodi filmekben is, ezért alaposan megkérik az árát: több mint 350 ezer forintba kerülhetett. Azt egyelőre még vizsgálják, hogy a maskarát miként sikerült becsempészni a börtönbe.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Graffitiseket gázolt halálra a vonat

Mazsi

Japán és Oroszország kölcsönösen katonai erejük növelésével vádolja egymást

Géza

A járvány miatt virtuálisan látogathatók az olaszországi ókori romvárosok

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------