Hirmagazin.eu
Főoldal » Ördögi állatkínzás Érsekvadkerten: az emberi gonoszság netovábbja, ami Cirmivel történt (18+)
18+

Ördögi állatkínzás Érsekvadkerten: az emberi gonoszság netovábbja, ami Cirmivel történt (18+)

Borzalmas részletek derültek ki az érsekvadkerti állatkínzásról: a félholtra vert cicus gazdájának fia mesélte el, mi történt Cirmivel.

Figyelem! Csak erős idegzetűeknek ajánlott a fotók, illetve a videó megtekintése!

A Blikk is beszámolt róla, hogy Érsekvadkerten olyan brutálisan bántalmaztak egy cicát, hogy az állatorvosnak végül el kellett altatnia. Az eset kapcsán most újabb, borzalmas részletekre derült fény: a cicus gazdájának fia számolt be a történtekről egy levélben a Blikknek.

A férfi azt írja, a 7 éves Cirmi az Érsekvadkerten élő idős édesanyjának macskája volt. Az állatnak május 23-án kora délután veszett nyoma. A hölgy aznap és másnap folyamatosan kereste, szólítgatta az egyébként szelíd, ápolt, barátságos, az emberektől nem félő, ivartalanított nőstény cicát, amely egyébként nem szokott elbarangolni, a reggeli és esti etetésekkor mindig megjelent. Cirmit családtagként szerette a férfi édesanyja, hiszen az egyetlen macskája volt

Vasárnap kora este a férfi elmondása szerint édesanyjával évtizedek óta rossz viszonyban lévő szomszédjának a telekhatáron lévő fészeréből halk, keserves nyávogás hallatszott, ami édesanyja szólítgatására erőtlenül reagált. A férfit értesítette az édesanyja erről és együtt mentek át a szomszédba, ahol a fészerben megtalálták a haláltusáját vívó Cirmit.

„A macska deréktól lefelé bénult, mozgásképtelen volt, gyakorlatilag szét volt kaszabolva, a farka levágva, a két hátsó lába szilánkokra törve, a bőre nagy felületen lenyúzva, a hasfala szétnyílva. A haláltusáját vívta” – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélben. „A fészerben, a macska mellett egy kapa volt a földre dobva, amelyet – a rendőrség kiérkezéséig – biztonságba helyeztünk. A kapa éle tele volt Cirmi szőrszálaival.”

A férfi ugyanis látva, mi történt a cicussal, azonnal értesítette a rendőrséget, akik meg is jelentek, de a balassagyarmati helyszínelők is kijöttek később, az adatok felvételét, a szomszédjuk meghallgatását, illetve a nyomrögzítést követően éjfél után távoztak a helyszínről. A férfi azt írja, az ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett állatkínzás miatti hatósági eljárás indult.

A brutálisan megkínzott Cirmit aznap este egy állatorvos a szívébe adott injekcióval szabadította meg szenvedéseitől. Az állat 7 éves volt.

Ezzel a kapával bánthatták CirmitEzzel a kapával bánthatták Cirmit

Cirmit brutálisan megkínoztákCirmit brutálisan megkínozták

Cirmi szőrszálait megtalálták a kapánCirmi szőrszálait megtalálták a kapán

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Leöntötték petróleummal, majd meggyújtották a gyerekgyilkost!

Mazsi

A fájdalomtól sikoltozó betegek, letakart holttestek – Egy titkos videó került elő a vuhani kórházból – videó (18+)

Géza

New York állam kormányzója: ez önpusztító!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------