Image default
Bulvár

Ördög Nóra másoknak keresi a harmóniát

hirmagazin_2015-07-03_151627

Az Angyalműhely című könyv szerzői, Ördög Nóra és Törköly Erika az angyalmuhely.hu után most egy újabb nagyszabású online projektbe kezdtek. Az Énidő.hu oldal célkitűzése, hogy segítsen harmónikus életet teremteni szakértők bevonásával akkor és úgy, ahogy nekünk kényelmes.
Az Énidő.hu (www.enido.hu) egy olyan interaktív weboldal, ahol a legkülönfélébb szakértők online, privát rendelésein, tanácsadásain, konzultációin vehetünk részt egyszerűen, kényelmesen otthonról, bárhonnan.

Nóra és Erika saját tapasztalatból is pontosan tudják, hogy a rohanó világban, ahol minden napszakban más női szerepben kell megfelelnünk, az önmagunkkal való törődés vagy kikapcsolódás gyakran az utolsó helyre szorul. Pedig azok, akik tudatosan figyelnek saját igényeikre, szentelnek időt a kikapcsolódásra, a feltöltődésre, és nem félnek elindulni egy önismereti utazáson azért, hogy jobban megismerjék a saját igényeiket, könnyebben meg is tudják valósítani az álmaikat, sőt, a környezetüket is boldogabbá tudják tenni, mint azok, akik beleesnek a folyamatosan másoknak való megfelelés csapdájába.

Az énidő tehát az a minőségi idő, amit magunkra fordítunk, ami kikapcsol, ellazít és feltölt, harmóniát hoz az életünkbe, de ha még tudatosabban használjuk ki, akkor segíthet céljaink elérésében és személyes fejlődésünkben.

Nóra és Erika igyekeztek már a kezdő szakértői csapat összeállításakor minél szélesebb kört lefedni, hogy mindenki megtalálhassa a számára érdekes, szükséges és hasznos segítőt. Az oldalon megtalálható többek között szorongáskezelés, gyászterápia, családterápia, lélekgyógyászat, önismereti tanácsadás, sorselemzés, personal styling, sminktanácsadás, karrier coaching, life coaching és pénzügyi tanácsadás, de dietetikus, gyermekpszichológus, asztrológus, grafológus is várja az érdeklődőket.

Forrás: mixonline; Kép: Google;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hajdú Péterre támadt Gyurcsány jó barátjával Kárász Róbert!

Mazsi

Jennifer Lawrence volt az Oscar-gála leglazább sztárja

Géza

Rendőrök állították meg a sisak nélkül bicikliző Schwarzeneggert Ausztráliában

info